Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Fórum

Rozloučení s Kirarou

Моrx
モルックス
 
[1] Vložil Morx dne 17.05.2023 v 08:11:02, Odpovědět
IP hash: 6644194f1306942

Pro ty, kteří jej znali, ke kterým se to nedoneslo a kteří by to měli vědět. Navždy nás opustil Kirara, dávný člen pokékomunity, zakladatel HOCZ, které se stalo druhým domovem mnoha členům naší komunity, a celkově skvělý, přátelský a optimistický člověk. Navždy zústává v srdcích nás všech, kteří jsme ho znali.

kirara-parte



Karryanna

*Proud Cyberchild*
*Proud Ravenclaw Student*
[2] Vložila Karryanna dne 27.05.2023 v 21:41:26, Odpovědět
IP hash: x1745dc0688da19c

[1] Morx: Já vůbec nevím, jestli je správné sem cokoliv psát, ale chtěla jsem poděkovat, že se tady ta informace objevila. Jakože, říct, že jsem ráda, že to vím, je trochu na zoufalý smích, ale... ale svým způsobem jsme ráda, že to vím.

Hlavně si neumím představit, že bych tu zprávu našla právě na HOCZ, kam dneska už nakukuju jen z nostalgie jednou za uherský rok, jakkoliv patřím právě k těm, pro které to bývala fakt srdeční záležitost. Vlastně nebýt (pro mě zcela nečekaného) nedělního setkání, nejspíš bych ani sem nenakoukla ještě dlouho, natož v pondělí, kdy jsem tu zprávu četla poprvé.

A nevýslovně mě mrzí, že jsem se nekoukla ještě o pár dní dřív, vědět to včas, bývala bych rozhodně dorazila na pohřeb, nějak bychom to zařídili. Ale s tím už se nedá nic udělat.

Svádí mě to vylít si tu srdíčko, ale zůstanu u toho díku, byť poněkud ukecaného, žes to dal vědět i sem.



Přidat příspěvek

Přezdívka:
Heslo:

Registrace není povinnou podmínkou, v případě, že vyplníš jen přezdívku (bez hesla), uloží se zpráva anonymně. Pro časté přispívání doporučujeme se zaregistrovat a zvolit netriviální heslo - a předejít tak možnosti krádeže identity.


Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky