Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


První Pokémon

1. 22.5.1983 Litinové město
(vlastně Ocelové, ale kdo pozná rozdíl :-) )


„TR, pojď už domů.“
„Ještě ne, musíme se podívat k rybníku.“
„Já už jdu na oběd.“
Zek je opravdu hrozný. Nikdo v tomhle městě prostě pokémonu nerozumí, zítra mi bude pět, a ještě žádného nemám. Pokud to tu mám popsat, tak cestou míjím pokéstředisko (sestra Joy je super). Litinové město je jedna velká továrna na výrobu plastu a paliva do aut, vlaků, letadel a tak podobně. Nic moc tu nežije, takže to, co jsem našel jsem rozhodně neočekával!

„Si jdi, ale já se tam musim podívat, třeba tam nějaký pokémon bude.“
„Matka tě seřve, to je jisté, a stejně žádného pokémona nenajdeš, tady nejsou.“
Tentokrát pravdu neměl.
„Pokud se nebude ptát, nedoví se o mě nic.“
„Jak chceš, stejně jí to bude jasné.“
„Neva, se uvidíme později“, načež jsem se vydal k rybníku.
Pokébal mám od profesora Oaka z Oblázkového města, je to odtud, co by kamenem dohodil a zbytek došel pěšky (no vlastně radši autem). Ale to je jedno, hlavně, že jsem si ho vyžebral. Musel jsem se dva měsíce starat o pokémony, řekl bych, že je to nejlepší práce na světě, samozřejmě až po trénování :-). Cestou jsem nemyslel na nic jiného, než na to, že třeba dneska získám vlastního pokémona, je tu samozřejmě otázka, jak ho oslabit, ale to přijde na řadu. Nicméně určitá šance, že se to povede, tu je, tak co? Takový Articuno, Zapdos, Molters, to by bylo něco! No vlastně Rattata, Pidgey, nebo Spearow, vlastně cokoliv by bylo super, všichni jsou super!!!

Takovéto a na chlup podobné představy mám po cestě, nepřemýšlím o ničem jiném, a najednou u cíle!!! Ve skutečnosti by se tu nedala čekat ani ta Rattata, ale tohle ?! To je sen? Na okraji rybníka se odehrává bezkonkurenční souboj mezi Dragonairem a pěti Scythery! Rychlý útok střídá hbitý a řezavý, dokonale zakončený dvojitým útokem! Dragonair nemá šanci, takhle to nedopadne dobře, ještě že mě výbušniny vždy braly, trochu hliníku (nebo rzi ale nad atomizovaný hliník není) a uhlíku (poměr…ale to si nechám radši pro sebe :-) a můžete lámat skály, na pořádnou šlupku stačí pár gramů, to vyruší ze souboje i legendu …..PRÁSK…nic sice neslyším, ale je po souboji. Jenže co s pokémonem, který má čtyři metry? Pokéstředisko je kousek, ale vlastně k čemu mám pokébal. ….LEŤ…tohle je hračka a pokémon, rozložen na čistou energii, je v pokébalu, v nejdokonalejším zařízení hned po pokéstředisku, jaké vůbec existuje. Snad nejlepší den mého života.

TRDrak
  Zpět na seznam povídek Pokračování >>
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky