Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


Svět hromů

4. Konečně lepší podmínky a velký souboj!

Další den povolal Wolfest Enteie a Raikoua, že udělal jídlo.Enteiovi i Raikouoovi velmi chutnalo, Tirse samozřejmě také... Řekli si, že půjdou na průskum, za hory, které bylo vidět, ale byla na nich hustá mlha. Neušli ani dva Kilometry a zaůtočili na ně Noční lovci!byli sice jen tři, ale naši přátlelé byli ještě unavení z mynulého souboje, takže se dali na útěk...asi po půlhodině běhu už si byli jisti, že je setřásli, a tak se v lese zastavili.

Wolfest řekl:už mám toho utíkání dost! Hiro mě tohle neučil!!!! naučil mě vyrobit si přístroj prto neviditelnost, zachytávací lano a další, a to z přírodních materiálů, prostě furt nezdrhat, ale honit!!! Takže to teď využiju!!!

A jak řekl, tak udělal:samozřejmě mu v tom pomáhali jeho kamarádi.Wolfest si vzal jeden nalezený pokéball, který našel v dutině stromuá, místo pokémona do toho dal svůj zdroj energie, veliký asi tak jako baterie...Zeshora udělal malou dírku, do té nalil pramnitou vodu, bláto, a kus svého roztrhaného obleku..Dírku zacpal, zmáčkl tlačítko a z pokéballu vyletělo jakoby gumové lano a okamžitě Wolfesta vyneslo nahoru na strom, kde se zachytilo...

Wolfest:úááááááá!

Když slezl dolů, řekl si, že ještě ten přístroj pro neviditelnost....A tak zase začal pracovat.Našel si rostlinu jménem Cloak, z toho nektar dal do jiného pokéballu, zase ten zdroj(bohužel neviditelnost hodně žere energii ale působí jen částečně:když Wolfest Stojí, sedí a nehýbe se, nikdo ho nevidí, pokud se nedívá přímo na něj a je přímo u něj pokud se hýbe, uvidí ho ale špatně)

A tak to šli ozkoušet:Šli k táboru Ninjů, Wolfest zapl neviditelnost.....A šel doprostřed tábora! Jenže se mu to rozmlátilo, takže ho najednou všichni viděli, a tak musel zdrhat...ale Ninjové mu zatarisli cestu, a tak musel použít sílu...A kamrády ~__^

Wolfest:Enteii, Raiko, Tirso, potřebuju pomoc!
Z pokéballů vylétli Raiko a Entei, od nedalkého vodopádu přiběhla Tirsa.
Wolfest:Enteii, Ohnivý vír!
Enteiův Ohnivý vír tak silně zapůsobil, že zbyl už je njediný ninja-ale byl hrozně silný-Wolfest se na něj přesto vrhl!!

Wolfest:Metání blesků!
Ninja:štítová obrana!
Wolfest:GRR! Sommersworde, aktivovat! Sluneční sek!
Ninja:Arggh! Grr! Hvězdicový vrh!
Wolfest:Au! přímo do mojí ruky!

Wolfest se naštval, z ruky mu tekla krev, a tak jen řekl:"Raiko, Bleskový útok!"

Raiko použil bleskový útok, ale ninja vytáhla nějaký pokéball a povídá:"Goleme, jdi na to"

Golem: Golem, goleeeem"

A tak Wolfest věděl, že takhle nevyhraje. povolal Raikoua zpět, a:"Entei, Plamenomet!"

Ale Ninja byl velmi rychlý, hodil pokéball a řekl:"Vaporeon, vodní dělo!!!"

To Enteie úplně vyřadilo. Wolfest věděl, že Tirsa nemá šanci, když to nezvládl on, ani Entei a ani Raiko...

Wolfest
<< Předchozí díl Zpět na seznam povídek Pokračování >>
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky