Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


Svět hromů

3. Další souboj, kamarád v nesnázích
a nový kamarád


Naši přátelé (Tirsa, Wolfest a Entei) došli k náádhernému vodopádu s jezírkem, a tak si řekli, že si tam odpočinou. Ale co se nestalo! napadli je divocí Gyradosové! Wolfest přemýšlel: Kdybych nechal bojovat Enteie, neměl by šanci, vodní proti ohnivýmu..takže toho ne...Tirsa je unavená, takže do toho půjdu sám! Wolfest: Pár blesků vás zklidní! Gyradose to málem usmažilo, ale najednou na něj zaůtočil nějakej obrovskej, a ještě k tomu zlatej! Zakousl se Wolfestovi do nohy, ale ten vytáhl Sommersword a seknul ho po obličeji, trefil se mu do jednoho oka! Gold Gyarados teď moc nevidi, a Wolfest toho využil, hodil po něm ledovou kouli, a ta ho tak oslabila, že raději utekl. Wolfest zasunul meč do pochvy, a poslal ven Enteie.

Wolfest: Entei, potřebuji, abys to tady hlídal, já si pudu odpočinout, zrovna jsem bojoval proti Gold Gyaradosovi...
Entei: Tak dobrá, kdyžtak tě probudím, ano?
Wolfest: Jo, jasně...


A usnul... asi tak po dvou hodinách se vzbudil, ale všiml si, že Entei tu není! Zkusil jestli je v pokéballu, ale tam také ne...a tak řekl Tirse, ať ho zkusí vystopovat... Tirsa jen zavětřila a už běží směrem k lesu... Wolfest ji dostihl a povídá: Takže tam je?? A Tirsa jen zaštěkla a zakývyla hlavou, že ano. Takže se tam vydali. Wolfest naštěstí uměl ze školy se velmi dobře maskovat, a tak se plížili neslyšně, nevidně, a já nevím jak ještě, když už byli až uprostřed lesa, Wolfest si všiml, že uprostřed už není les, ale taková mýtina. Byl tam asi tábor, protože ve vzduchu byl cítit kouř, a když se Wolfest pořádně zadíval, tak ho i viděl.. když se přiblížili víc, tak Wolfest zahlédl Enteie v kleci!

Wolfest se naštval, rozhlédl se, že tam nikdo není. Byl tam jeden Ninja Nočních sil, ale toho z dálky vyřídil Slunečním paprskem ze Sommerswordu. Běžel k Enteiovi, osvobodil ho, ale najednou okolo nich byly skoro stovky ninjů, a tak už teď nevěřili, že to zvládnou:-( Ale v tom tam skočil Raikou!!! Hrdinové dostali naději, už jich je víc, přesněji řečeno 4, ale to jim stačilo. Tirsa stoupla na zadní, a poslala 25 ninjů pryč, protože se báli, hned jak vytáhla drápy a asi tak 20 jich skoro rozdrápala na cucky. Wolfest s raikouem poslali pár blesků, a hned zbylo jen 25, a ty už zvládl Entei se svým plamenometem:-) Sice všichni utrpěli zranění, byli rádi, že to zvládli... Entei vysvětlil Raikouovi, že tohle je Wolfest, jejich vyvolený, a tak že Raikou musí do pokéballu... Raikou přijmul, protože ví, že Wolfest by je všechny mohl zachránit před nočními silami...

Wolfest
<< Předchozí díl Zpět na seznam povídek Pokračování >>
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky