Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


Dobrodružství See-Cho

2. Seznamte se

,,Ahoj mami!" ,,Ahoj, See-Cho. Kde jsi zase byl? Copak nevíš, kolik je tu okolo trenérů? Kdyby se ti něco stalo, neodpustila bych si to do konce života." ,,Ale u Makitushi-Barati, Karikume-Misathi a ostatních sis to odpustila! A tos jim říkala to samý!" ,,Ti byli dospělí, postarají se o sebe. ty jsi ještě malý." ,,Sem velký dost! Mamí, co to děláš?"

Flareonka se jménem Fasia-Samethis byla matkou See-Cho. Nyní se však zabývala hygienou. ,,Ty si ale zase špinavý! Kdes zase byl?" ,,Hlídkovali jsme se Sakitem-Masakim, přece!" Sakito-Masali, Eevee z rodu Jolteonů byl nejlepším přítelem See-Cho. ,,Myslíš toho od Jolteonů? Kdyby se ti něco stalo, bylo by to s největší pravděpodobností kvůli němu!" ,,Mamí! To že je od Jolteonů, neznamená hned, že je zlý! Náhodou je prima!" Nejednou See-Cho a Fasii-Samethis jen tak tak minul Plamenomet. ,,C-co se stalo?" Děsila se Fasia-Samethis.

,,Ále! Karishio-Magashi je zase v náladě. Trochu sem jí poškádlil určitou poznámkou a ona jako dycky vybuchla." Odpověděl líně Kumishi-Basio, starší bratr See-Cho. ,,A co si segře řek tentokrát?" Zeptal se See-Cho. Karisio-Magashi byla totiž starší sestra see-Cho. ,,Ále! Zmínil sem se o tom, že je s největší pravděpodobností křížencem Jolteona a Umbreona." Uchichtl se Kumishi-Basio. ,,Ale to je přímo urážka!" Vykřikla Fasia-Samethis. ,,Víš moc dobře, že Jolteoni i Umbreoni jsou zlí a agresivní!" ,,Ale mami! Zase si to pleteš dohromady! Umbreoni jsou zlí a Jolteoni agresivní. A moje sestra je kříženec, čímž vzniká bomba." Ale Fasia-Samethis se nedala poučovat. ,,Agresivní...pletu si to...to tak...jolteoni takoví a Umbreoni makoví... všechno to je stejné... zlo se zlem..." ,,Ale mamí! Co takhle něco k jídlu? Už mam hlad!" Kňoural See-Cho. ,,Nic nemáme." Odpověděla Fasia-Samethis. ,,Ale no tak mami! Máme všechny dostupné zásoby! A nejmíň na rok!" ,,A pro tebe už vůbec ne!" ,,Fajn! Poď, See-Cho! Deme na lov. ,,To ať tě ani nenapadne! Ještě do toho zatahuj bratra! Nikam! Ani ty, ani See-Cho!" ,,Gvrrrrrr!" ,,Á, ahoj, Karisio-Magashi!" ,,Ty na mě radši ani nemluv! Kříženec s jolteonem... a Umbreonem... já... taková malá... bezbraná... hodná...milá-" ,,Výbušná, protivná, vzteklá, drzá..." Dodal Kumishi-Basio. ,,Hrrrrmm!" ,,Kumishi-Basio! Cos to řekl?!" ,,Ále níc, mamí:)!" usmál se nevinně Kumishi-Basio. ,,Jen pravdu, čistou pravdu..." Otočil se na Karisio-Magashi a zašeptal:,,A ještě tvrdohlavá, samotná...no fakt chudinka:)-..."

Hiro Patymone
<< Předchozí díl Zpět na seznam povídek  
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky