Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


Dobrodružství See-Cho

1. Pět rodů

Rod Flareonů: Je klidným rodem. Snaží se vycházet s ostatními, ale Flareoni jsou velmi zvědaví. Jejich dobrých vlastností je hodně, i když zcela ne tolik, kolik má Rod Espeonů. V zimě nikdy nezahyne jediný Eevee nebo Flareon, a tak je v rodu dohromady 23 Flareonů a 8 Eevee. Heslo nemají, i když dříve bylo heslem "zvědavost se nezapře". Vychází dobře s Vaporeony a Espeony.
Zde vyrůstal See-Cho. Jeho matka Fasia-Samethis měla dva syny Eevee. Její dcera, starší sestra See-Cho, se jmenovala Karishio-Magashi. Byla velmi výbušné povahy, ale s ostatními z rodu vycházela dobře. Až na svou matku. Starší bratr See-Cho se jmenoval Kumishi-Basio. Byl zoufale zamilován do Vaporeonky se jménem Sairousa-Sagama. Otec See-Cho se jmenoval Sirsione-Mebelashi.

Rod Vaporeonů: Je velice mírumilovný, přestože se mu mír nedostává. Snaří se ubránit nalezení, neboť by je trenéři vychytali, čehož se bojí. "Mír nade vše" je hlavním heslem rodu o 12 Vaporeonech a 3 Eevee.
Matka Saisousy-Sagamy se jmenovala Karumate-Fugate. Ona se vždy starala o svoje děti nejlépe. Alespoň podle jejího názoru. Gelao-Mistisia je otcem rodu Vaporeonů, a je na to docela hrdý. Je mistrem v hádkách, které obvykle vyvolává. Jedním z nejlepších lovců rodu je Casio-Risu.

Rod Jolteonů: "Útoč, na co můžeš"! Tak to je heslo Jolteonů. Jejich agresivní povaha se rovná Umbreonům, se kterými se také přátelí. Avšak narozdíl od nich si zachovávají určitou úctu k Espeonům. Na lov se vydávají téměř všichni Jolteoni, až na jednoho, který hlídá Eevee. V rodu je 21 Jolteonů a 7 Eevee.
Matkou rodu je Elesio-Miao. Vždy je vůdcem lovů, spolu se svým mužem jménem Purishuty-Miracius. Mají dceru Sisious-Daisito a syna Sakito-Masaki.

Rod Espeonů: Tento rod se vždy díky svým schopnostem snaží upozornit na vichřice nebo špatné počasí. Heslem je "Války jsou zbytečné". Rod se snaží zabránit Umbreonům v jakýchkoli válkách. Rod je úplně malý a je v něm 8 Espeonů a 2 Eevee. Nesnáší ho Rod Umbreonů a Jolteonů. Zato Rody Vaporeonů a Flareonů se s ním snaží spolupracovat.
Matkou rodu je Fathime-Sathim, s nadáním vidět v určitých chvílích budoucnost. Její muž Farashio-Marsioune se snaží zabránit "Válkám rodů", "Válkám Pokémonů" a "Válce Pokémonů a lidí". Tyto války se snaží vyvolat Umbreoni, podporováni Jolteony. Je zde ale jejich zvědavá dcera Kalishia-Masicashi. Spolu se svou mladší sestrou Saisousi-Micsusi prozkoumávají ostatní rody. To ale působí jako urážka pro Umbreony.

Rod Umbreonů: "Válka je náš život". Tak takto zní Umbreoní heslo. Umbreoni se snaží vyvolat spor o nesmyslech. Poslední "Válka rodů" vznikla kvůli tomu, že Eeveeho od Umbreonů opustil jeho přítel od Vaporeonů. Umbreoní rod vlastní 14 Umbreonů a 1 Eevee.
Vůdcem rodu je Dasitio-Laisous spolu s matkou rodu Kamizache-Masiche. Jajich syn jménem Magistafho-Galashishi představuje bílou ovci rodiny, protože miluje zvědavou Kalishiu-Macisachi. Jejich dcera, Kisho-Mio, je hlavním nepřítelem See-Cho. Každému, kdo není z rodu znepříjemňuje život, a strašně ráda se vytahuje. Také velice žaluje na Kalishu-Masicashi, která se svou sestrou prozkoumává rody, což Umbreoni berou jako urážku.

Hiro Patymone
  Zpět na seznam povídek Pokračování >>
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky