Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


Jak se žije v pokémonu!

2. 1. pokémon

Vojta se rozhlédl. Za ním byl les a před ním nějaké město a pod ním ležel pokéball. Zřejmě ho někdo ztratil. Vojta si ho chvíli prohlížel, když tu náhle zaslechl hluk. Hnalo se na něj asi 1000 pikachu. Srazili ho k zemi a ušlapali. Při pádu Vojtovi vypadl pokéball z ruky, vyletěl do vzduchu a zasáhl jednoho pikachu do hlavy. Ten zpomalil a ostatní ho porazili a udupali. Cestou pokémoni odstrkovali Vojtův pokéball a ten nakonec spadl na pikachu, který po udupání už neměl sílu se bránit.

Vojta byl šťastný, že si chytil pikachu, ale čekalo ho překvapení. Když pikachu pustil, zjistil, že je to ditto.

Vojta se překvapeně zeptal: " Ti ostatní…. taky…?" Ditto zakýval na ne a Vojta byl rád, že má pokémona, který se umí proměnit v jakéhokoliv jiného.

Vojta nutně potřeboval peníze, ale předně šel s dittem do pokémonového střediska.

Zdejší sestřička mu uzdravila ditta a zeptala se ho z kterého je města, že jako 1. pokémona dostal ditta. A Vojta zalhal, že mu ho dal jeho otec.

Pak si šel hledat práci. Dostal ji v pokécentru a v místním obchodě, kde mu neplatili penězi, ale pokébally. Měl dostat pokéball denně.

Za týden si vydělal mnoho peněz a získal sedm pokéballů. Vojta ale přemýšlel, co se stane, když chytí 7. pokémona, jestli a pokud tak kam zmizí! No honila se mu hlavou spousta otázek, jako, třeba ještě, jestli se vrátí domů, kdy se znovu otevře ta brána a kde, kdo mu to poví, ví o ni vůbec někdo, nefunguje jenom jednosměrně, není tu neviditelná a průstupná!

Vojta měl tolik myšlenek v hlavě, že si ani nevšiml, že už se stmívá a že se pomalu blíží k dalšímu městu!

Morx
<< Předchozí díl Zpět na seznam povídek Pokračování >>
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky