Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


Jak se žije v pokémonu!

1. Normální život

Chlapec jménem Vojta měl hrozně rád pokémony! Měl nahraný celý seriál, dohrané všechny hry a byl rozhodnutý, jelikož umí dobře s počítači, udělat hraný film o pokémonech!.

Začal u sebe doma! Vyklidil si stůl a dal tam 3 umělohmotné pokébally, ve kterých bylo zabudováno červené světýlko, které simuluje červený paprsek při chytání a podobně..

Profesor Oak, kterého ztvárňoval Vojtův otec, mu nabídl pikachu, nebo počkat týden, než bude mít další pokémony!

Vojta si vzal pikachu a vyndal ho z pokéballu. Světlo dopadlo těsně před skříň, pod kterou byl schován Vojtův kamarád, který tam strčil pikachu. Asi vteřina nebo dvě záběru na pikachu a pak záběr skončil!

Další záběr byl před Vojtovým domem, kdy vypustil pikachu, (jeho kamarád byl schován pod chodníkem) který měl, zepředu elektrický stroječek s poměrně vysokým napětím. A najednou ze stromu spadl (další jeho kamarád shodil) charmander. Bylo velice těžké ho udělat. V sobě měl zabudovaný stroječek, který s ním třese, ale nebyly v něm baterie a v zadu měl malý, stále hořící zapalovač.

Při ztvárňování tohoto pokémona si musel Vojta dát velký pozor, aby plamínek neponičil hračku. Pikachuův Bleskový útok byl ovládán dálkovým ovládáním. Kamera zabírala celou dobu pikachu zezadu.

Bleskový útok zasáhl charmandera a nebil stroječek, takže to vypadalo, že s charmanderem to dost cloumá. Pak se přes dálkoví ovládáni elektrický proud zesílil a hned vypnul. To způsobilo, že do stroje přišla prudká rána silné energie, takže charmandera to vymrštilo a padl. Hračka byla opravdu ohořelá!

Vojta hodil pokéballem a světlo na chvíli zastínilo charmandera. Ten tam ale zůstal, protože ho nešlo odstranit. Vojta se to rozhodl napravit přes počítač, ale teď šel hledat novou inspiraci. Vzal si s sebou kameru, několik kazet a foťák a dva 36 snímkový filmy.

Zašel jenom za roh a najednou uviděl vyřízlej kus krajiny a místo něj obraz světa pokémonu. Bylo to placatý. Vznášelo se to ve vzduchu asi 15 nad zemí, uprostřed silnice. Vypadalo to jako hologram a z druhý strany to bylo černý.

Vojta si myslel, že si z něj dělají kluci srandu. Ale když na to zepředu sáhnul prošel do pokémonu, ne za obraz.

Konečně tomu uvěřil. Byla to brána do světa pokémonů. On se tam vždy toužil dostat a tak bez váhání vzal foťák a vyfotil tu bránu a ze svého pohledu nahrál na kameru celý vstup dovnitř. Jakmile vešel, brána se za ním zavřela a už nemohl zpět!

Morx
  Zpět na seznam povídek Pokračování >>
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky