Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


Jack, mistr pokémonů

12. Ledové trable

Jack, Lee, togepi a eevee se trochu ztratili cestou do dalšího města. Jack řekl, že by bylo vhodné trochu si odpočinout a najíst se. Jenže když se chtěl položit na kus trávy, začala ho studit. Byl z ní kus ledu. Najednou odněkud ze stromu vyletěl articuno - legendární pták ledu!

Jack si umanul ho chytit a proti ledu se dá použít pichu a ponyta a gyarados. Pichu byl tak nadšený, že má zápasit, že se díky štěstí vyvinul v pikachu. Pikachu použil bleskový útok, ale articuno to sotva cítil a zmrazil pikachu. Jack ho musel zavolat zpět. Na řadě byl Gyarados. Ten použil dračí hněv. To už sice articuna trochu zabolelo, ale zachoval se stejně jako v případě pikachu.

Zbývala ponyta. Ta použila plamenomet, ale articuno ho zmrazil, ale když se led blížil k ponytě, uskočila. Jenže pták má výhodu a tak ji po chvíli honění zmrazil také. Jenže Jack byl příliš chtivý articuna, než aby odešel a nechal ho být, jak mu to Lee radila. Jack tedy použil ditta.. Ditto se proměnil v articuna a souboj začal. Když se articuno pokusil udělat nálet na ditta, tak se ho ditto pokusil zmrazit. Articuno to postřehl a udělal to samé.

Byli tam proti sobě a navzájem se snažili zmrazit se. Chvilku měl navrch jeden, pak druhý. Ale najednou ditto uhnul a zmrazil articuna náletem zespoda. Articuno padl jako kus ledu a Jack si ho v klidu chytil a spěchal najít nějaké pokémonové středisko pro své zmrzlé pokémony.

Morx
<< Předchozí díl Zpět na seznam povídek Pokračování >>
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky