Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


Jack, mistr pokémonů

10. Velký trh

Naši hrdinové se šli do dalšího města okolo moře. Na pláži se samozřejmě zdrželi a Jack i Lee vypustili své pokémony. Jack a Lee se opalovali, zatímco vodní pokémoni si hráli ve vodě a suchozemští na písku. Jenom eevee a togepi pořád trénovali, aby vyhráli i příští závod. Strávili tam několik krásných hodin, když tu najednou… Gyarados zaplul pod vodu a spěchal pryč. I když se Jack snažil, aby se vrátil do pokéballu, nemohl se trefit. Gyarados odplul a Jack z toho byl poněkud rozmrzelý. No, nemohl nic dělat, a tak se svými přáteli vyrazil do města. Chtěl sice jít hned na stadion, ale když viděl trh, tak neodolal. Měli tam trička, batohy, kšiltovky, bundy, ... a nakonec tam byl obchod s nádhernými zlatými pokébally. Jack si řekl, že do hezkého pokéballu se bude pokémonům víc chtít. Jenže něž se k nim dobral, koupil si ještě tričko s pikachu, nový batoh, kšiltovku, limonádu, … No samozřejmě, když se k ním dostal byly už rozprodané. Najednou za ním jeden chlápek povídá: "poslouchej mladíku, dám ti krásný zlatý pokéball a v něm nazlátlého magikarpa za tři stovky, a tolik tě stojí normální pokéball." Jack souhlasil a řekl, že magikarpa pustí. Jenže když šel k nejbližší řece, zakopl, upadl a z pokéballu vyletěl magikarp, přímo na vodní kámen. No a změnil se v ZLATÉHO GYARADOSE. Jack byl štěstím bez sebe a hned ho schoval do pokéballu.

Teď už mohl klidně vyrazit na stadión. Jenže, co to? Nikdo tam nebyl, protože byli všichni na trhu. A tak se Jack a Lee dohodli, že počkají do rána v pokémonovém středisku. Jenže cestou tam se před nimi najednou objevila trenérka stadionu. Běžela rovnou k nim. "Promiňte" řekla, "zdržela jsem se trochu na trhu. Tak, kdo z vás chtěl semnou zápasit?" "Já" odpověděl Jack. A tak ho trenérka odvedla na stadión. Zápas třem proti třem začal!

Trenérka stadionu si zvolila charmandera. Jack povolal zlatého gyaradose, kterému říká Zlato. Charmander použil plamenomet, Zlato ho srazil vodním dělem a už jel na charmandera, a bylo jasné, že charmanderovi uhasí plamínek. Trenérka stadionu to také poznala a vyměnila charmandera za venusaura. Jack proti němu použil charizarda. Venusaur použil listrovou břitvu a připravil si hyper paprsek.

Charmander se bránil plamenometem. V poslední chvíli mu ale venusaur šlahouny zabránil v útoku. Charizard dostal listovou břitvou, upadl, a venusaur ho dorazil hyper paprskem! Jack použil togepi. Togepi použil šarm, rychle soupeře psychickým útokem a následně hlavovým porazil.

Trenérka stadionu použila onyxe. Onyx chytil togepiho ocasem a začal ho dusit, togepi měl ale příliš silný psychický útok, kterým onyxe vymrštil do nebe, kde bylo vlhko a onyx dopadl na zem. Jack vyhrál a získal 3. odznak. Už mu zbývá jen pět odznaků, aby mohl vstoupit do pokémonové ligy! A tak se Jack těšil do dalšího města na další dobrodružství, zápasy a případně i nové pokémony.

Morx
<< Předchozí díl Zpět na seznam povídek Pokračování >>
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky