Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


Jack, mistr pokémonů

7. Trenérka vzácných a legendárních pokémonů + zápas o ponytu

Když naši hrdinové dorazili na stadion, oznámila jim zdejší trenérka, že ji už porazilo několik dětí a že jí zbývá poslední zdravý pokémon - mew. Jack proti němu poslal togepiho. Mew se nejprve rozletěl a narazil do togepiho. Togepi odskočil a použil šarm, tím dostal mew na zem. A pak už to lítalo jeden hlavový útok za druhým, dokud mew úplně neodpadl. A Jack získal další odznak už se těšil, jak získá všech osm.

Cestou do dalšího města viděl Jack na zemi ponytu. Byla unavená z nějakého zápasu. Jack po ni hodil pokéball. Jenže ten se srazil s pokéballem, který vyletěl odněkud z křoví. Vystoupil z něj kluk a s Jackem se začali dohadovat, čí je ponyta, kluk trval na tom, že když s ní zápasil, má být jeho a že ji chytil jeho pokéball. Naopak Jack tvrdil, že patří tomu, kdo ji chytil a to že byl on. No zkrátka nemohli se dohodnout, čí je pokéball s ponytou, ale dohodli se, že to vyřeší zápasem 1 na 1.

Chlapec si zvolil digletta. Jack Charmandera. Diglett ho nabral z podzemí, a ať se charmander snažil zasáhnout plamenometem jakkoliv, diglett vždy uhnul a nabral ho. Když tu najednou... Charmander se vyvinul v charmeleona. A ten se umí zavrtat pod zem. Oba pokémoni byli pod zemí.
...................... Najednou vyletěl charmeleon, v rukou měl digletta, a praštil s ním o zem. Charmeleon vyhrál a Jack získal ponytu. V dalším městě se Jack stavil v pokémonovém středisku a vyměnil vulpixe za ponytu!

Morx
<< Předchozí díl Zpět na seznam povídek Pokračování >>
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky