Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


Jack, mistr pokémonů

8. Velký závod aneb příležitost pro Rakeťáky

Naši hrdinové zjistili, že se koná závod pokémonů s trenéry, a Jack se rozhodl, že bude závodit s Ponytou, a togepi chtěl závodit s eevee.

Jeden kluk - Tom, který měl dodrio, si zaplatil rakeťáky, aby vyhrál.

Závodu se zúčastnili - Tom s dodriem, Jack s ponytou, togepi s eevee, Gary s onixem a Fredy s rhyhornem.

Závod začal, rhyhorn spadl do díry. Ostatní přakonávali překážky. První byl prudký kopec, kde se onix zrovna nepředvedl, Pak přišla voda s možností skákat přes kameny, ale onix byl příliš těžký a vodu nesnáší, zde se vyznamenal eevee. A pak bylo jídlo, dodriovy hlavy se praly o jídlo a než se dohodly, ponyta už vyrážela. Jenže Rakeťáci použili kouřovou clonu, ponyta neviděla a narazila do skály. Jenom eevee běžel dál. Zatím co se ponyta vzpamatovávala, dodrio dojedl a oba pokémoni i se svými jezdci se rozběhli. Byl to závod dvou opravdu rychlých pokémonů. Na svahu jim to šlo výborně, stejně, jako skákání přes překážky. Doháněli se, bylo vidět, že výsledek bude o fous. Doháněli eevee, ale výsledek dopadl takto: Togepi a eevee o kousíček předběhla Ponytu, která byla ... Ani ne milimetr před dodriem.

Togepi s eevee vyhráli první cenu, Jack s ponytou druhou a Tom s dodriem třetí, protože se na jeho podvody nepřišlo vypadalo to jako náhoda.

A tak naši hrdinové vyrazili do pokémonového centra, ale eevee už neseděl Jackovi na rameni a togepi nebyl v ruce Lee. Togepi byl na eevee a jeli spolu před nimi a radovali se z vítězství.

Morx
<< Předchozí díl Zpět na seznam povídek Pokračování >>
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky