Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


10. kapitola - Přišel e-mail (Bonusový díl)

Kdyby jste chtěli prozkoumat úplně celé Kalos, nepodařilo by se Vám to s největší pravděpodobností. Existuje totiž místo, na které se buď dostanete a už se nevrátíte, nebo se tam vůbec nedostanete. A jak co to má společného s našimi hrdiny a vůbec celým příběhem? To místo je totiž tajná budova, budova pro společnost týmu Haunters of legends, čili HOL.. Málo kdo o ní ví, ale hraje důležitou roli v našem příběhu..

Mladý muž seděl shrben u monitoru počítače a cosi si brumlal. „Už to máš?“ přišel k němu další, teď o něco starší muž. První muž se narovnal a souhlasně kývl, načež se odklonil od obrazovky, aby jeho nadřízený mohl vidět co je na monitoru. „Zajímavé,“ řekl, když nadšeně projížděl očima řádky písmen a obrazců. Poté se odklonil a kývl na muže u počítače, aby pokračoval ve své práci. Pomalým krokem procházel velkou místnost zahalenou stínem, jen mírné osvětlení na stropě a počítače vydávaly trochu světla. Jeho kovové podrážky klidně dupaly po podlaze, což značně rušilo pracující. Nemohli s tím ale nic dělat, jelikož okované boty patřili jejich nadřízenému.

Muž, který před chvílí kontroloval práci jeho podřízených, teď otevřel dveře do jeho prostorné pracovny. Usedl do pohodlného křesla, kde na něj odevzdaně čekal jeho Pyroar. Jeho pán ho s úsměvem pohladil po hřívě a přisunul se k pracovnímu stolu s počítačem. Čekal tam na něho důležitý e-mail, který si mohl přečíst jen on. S rozvahem začal číst řádky emilu..

Drahý pane Komuro,

Dovolte mi sdělit Vám pozitivní zprávu, která Vás určitě potěší. Dnes ráno jsme totiž v dolech Fifertonské jeskyně objevili to, co jste si u nás vyžádal. To Vás určitě nadchne svou rozmanitostí a krásou. Legenda se konečně spletla a zanechala nám krásně znatelnou a užitečnou stopu.

Nashledanou, pan Matsuo.

Pan Komuro se lišácky usmál, když dočetl tyto řádky. Konečně se mu podaří najít to, co už dlouhé léta chtěl vidět. „No počkej, už nebudeš daleko a já vím, kde jsi,“ zasmál se Komuro a opřel se o opěradlo křesla. Mezitím se Pyroar přemístil ke dveřím, dřímající a nevnímající pánovu radost. Pan Komuro se rozhodl napsat odpověď na ten potěšující e-mail.

Pane Matsuo,

Děkuji Vám za tak radostnou zprávu. Právě jste se zapsal do dějin týmu Haunters od legends, takže Vás odměna dozajista nemine..! Co se týče naší legendy, podle Vaší fotografie přiložené ke zprávě, už vím, kde může být.

Doufám, že i nadále nám budete pomáhat a brzy se tak uskuteční náš sen!

Pan Komuro, ředitel a šéf týmu HOF..

Když dopsal, klikl na tlačítko „Odeslat“. Byl nadšen z toho, co se mu právě povedlo. Všiml si, že se mu nadšením klepaly ruce. Zvedl je do výšky a hlasitě zakřičel: „Legendo, brzy budeš má!“

FireFox
<< Předchozí díl Zpět na seznam povídek Pokračování >>
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky