Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


Manuelova dobrodružství

3. Fernando se taky dočkal

Poté, co Manuel získal svého prvního pokémona - Weedla, se společně s Fernandem vydali za dalším dobrodružstvím. Fernando zjistil, že ve městě je stadion, kde lze získat odznak, ale zdejší trenér používá na zápas 3 pokémony a tolik ani jeden neměli. Navíc ani jednen proti trenérovi nikdy nezápasili a tak si řekli, že se vydají přes druhou stranu Chromového lesa do Cínového města, kde je také stadion a tam, až si zatrénují, jeden z nich vyzve na zápas tamního leadera Flinta. Sotva vešli do lesa, potkali malého kluka, který je odvážně vyzval na zápas. Manuel řekl, že ma 2 pokemony a že bude lepší když bude zápasit on, než Fernando, který má jen Squirtla. Dali si tedy zápas 2 na 2.

“Volím si tebe Weedle!“, zvolal Manuel. “Wee..dleee“, zvolal nebojácně Manuelův Weedle, který má zvláštnost, že se nikdy nevyvine (v minulém díle mu Manuel dal everstone). Soupeř se pousmál a zvolil si Rattatu. První zaútočil Weedle svým nebezpečným jedovým žihadlem, které má na hlavě. Rattata byla zasažena a bylo vidět, jak jí jed ubírá sílu. Zatím však mohla zápasit dál. “Rattato, použij nárazový útok!“, poručil Manuelův soupeř a zatím slabý a nezkušený Weedle padl k zemi. “Weedle není schopen zápasu“, zvolal Fernando, který si vyzkoušel práci rozhodčího. “Bojoval si statečně Weedle, dobrá práce“, řekl Manuel a do boje poté poslal vůbec poprvé Bulbasaura! “Bulbasaure, nárazový útok!“ Rattata oslabená Weedleovým jedem se už nemohla ani hnout a Bulbasaur ji dorazil. “Rattata není schopna dalšího boje“, prohlásil s radostí Fernando. “Bojuj Pinsire, stiskni Bulbasaura svými klepety!“. “Boobasaaaur!“, zvolal bolestně Bulbasaur. “To nee, Bulbasaure!“ A najednou... Bulbasaur vytasil své šlahouny, roztáhnul jimi Pinsirova klepeta a vyklouzl z jeho sevření. “Bulbasaure!, to je skvělé. Naučil ses nový útok!“ Bulbasaure, použij šlehavý útok! “Pinsir není schopen pokračovat, vítězem zápasu je Manuel!!!“. Joo, jsi dobrej Bulbasaure!! “Buuuulbasaur“, odpověděl radostně Bulbasaur a Manuel si své pokémony nemohl vynachválit.

Potom pokračovali dál a v tom si Fernando všiml hýbající se trávy a v ní byl..Sandshrew! “Toho si musím chytit!“, zvolal odhodlaně Fernando a vyslal proti němu Squirtla. “Bublinový proud, Squirtle!“ Sandshrew padl omráčený k zemi a Fernando hodil pokebal, ten se dlouho třepal, až konečně přestal a Fernando vykřikl: “Mááám Sendshrewaaaa!!“ Konečně jsem chytil svého prvního pokemona!! Manuel byl rád, že se konečně taky dočkal svého nového kamaráda a tak se s dobrou náladou vydali dál. A koho nepotkali! Před nimi se objevil Manuelův dávný rival Christian! “No nee, malý Manuelek se svým přihlouplým kamarádem... “Nechej si ty řeči jo!?“, řekl naštvaně Manuel a Fernando se k němu přidal se slovy, že je ztráta času, bavit se s hlupákem. Christian se vytočil a řekl “tak si dáme zápas, potom se uvidí kdo je tady hlupák, jinak já už mám 1 odznak z Cínového města, zatímco vy nemáte ani jeden dohromady.“ To nic neznamená, tak se do toho pustíme, bude to zápas 2 na 2, tví dva pokémoni proti jednomu mému a jednomu Fernandovému. “To beru,odpověděl s ledovým klidem Christian. Tak začneme!

Pokračování příště…

dom333
<< Předchozí díl Zpět na seznam povídek  
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky