Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Jaký přítel, takový protivník
(Friend and Foe Alike)

Ash je moc nešťastný, že musí bojovat v pátém kole Pokémonové ligy právě se svým novým kamarádem Richiem. Jen jeden z nich bude moci vyhrát... a tak si alespoň oba dva slíbí, že tohle bude ten nejlepší zápas ze všech.

Rakeťáci využijí přátelství Ashe s Richiem: Jessie zavolá Misty pomocí přístroje, co umí změnit hlas úplně tak, aby zněl jako hlas Richieho. Nejen že Jessie jako Richie po telefonu Misty uráží, také si sjedná schůzku s Ashem - Rakeťáci opět chtějí získat Pikachu.

Ash se samozřejmě i s Pikachu dostaví na určené místo v domnění, že se setká s Richiem. Ku jeho překvapení je však Rakeťáci chytí do sítí a vezou pryč... Další kolo Pokémonové ligy začíná za půl hodiny. Ash se do té doby musí dostat na stadion, nebo zápas prohraje. Po několika neúspěšných pokusech konečně Rakeťákům uteče a v jejich vlastním balónu za Pidgeyottovy pomoci se rychle blíží ke stadionu.

Mezitím na stadionu čekají netrpěliví diváci. Rozhodčí se dokonce rozhodl zápas ukončit ve prospěch Richieho, ale Richie nesouhlasil: Chtěl ještě alespoň deset minut počkat - Ash se určitě dostaví. Vždyť slíbil, že tohle bude ten nejúžasnější zápas, jaký kdy Pokémonová liga zažila! Deset minut zkončilo. Vítězem se stává... ale nestává! Ash už se řítí na stadion... a bitka může začít.

Richie volí butterfree Happy, Ash Squirtla. Happy uspí Squirtla prachem a ten rázem padá ze hry. Ash si volí Pikachu, který si hravě s Happy poradí, ale nezvládne Richieho Zippa, charmandera. Ash nemá na výběr, Bulbasaura proti ohni poslat nemůže. Tak si volí Charizarda... Charizard zvládne Zippa levou zadní. Richie si volí Sparkeyho, pikachu. Ale Charizard se nehodlá zabývat tak ponižujícím zápasem - pikachu pro něj není žádný protivník. Odmítá bojovat... a tak se vítěziem stává - lidé, perte kapesníky - Richie; Ash doopravdy prohrál!!!

Ash tedy popřeje vítězi hodně dalších úspěchů v Pokémonové lize a společně s přáteli jde dál...

Tohle bude ten nejlepší zápas... Chyceni, polapeni, přemoženi Charizard odmítá bojovat


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky