Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Nezahrávejte si s Buizelem
(Buizel Your Way Out of This)

Naši přátelé putují dál svou cestou. Brock je tentokrát zamilovaný do svého nového pokémonního vejce. V tom najednou proběhne přes ně neznámý trenér s vyčerpaným Bellsproutem, kdy měl tak namířeno přímo do pokémonního střediska. Nic by se nedělo, kdyby proti nim nevyběhl další trenér s poraženým Zigzagoonem. Ashovi to nedalo a rovnou se zeptal co se mu přihodilo. Vysvětloval jim tak svojí příhodu v setkání s divokým, ale hodně silným Buizelem, který mu nakonec sebral i rybářský prut a byl poražen. Měl hodně naspěch.

Ash to samozřejmě nevzdává a přes jeho silnou vůli jde s ostatníma rovnou k místu. Na začátku rybaření Ash nemůže nic chytit. Naopak Dawn se tak nemohla vynadívat na Ashovu návnadu, kterou měl speciálně ručně udělanou od Misty. Chtěla si jí za každou cenu půjčit. Ash to ale nedovolil, tak se začli mezi sebou dohadovat. V tu chvíli nečekaně přišla Zoey, Dawn jí neviděla od její poslední soutěže s ní, pochlubila se tak Zoey první stuhou, kterou získala ve floaromské soutěži. Ash jako druhý hned v zápětí vytáhl svoje pouzdro z odznaky, kde měl svůj první odznak z Oreburgu. Zoey ovšem má nyní dvě stuhy. Dlouho pak povídali o záležitostech v soutěžích.

Zoey si přišla sem také zarybařit za účelem chycení nějakého vodního Pokémona. Dawn jí pak vysvětlovala, že jsou tady především z důvodu výskytu velmi silného Buizela, o kterém se doslechli. V nečekané chvíli se ale začal dawnin rybářský prut hodně prohýbat. Dawn se tak snažila ze všech sil vytáhnout neznámý úlovek, který se pak ukázal v podobě Buizela, držel se tak háčku rybářského prutu. Vyskočil na kamenitý břeh a netrpělivě vyčkával, až začne s někým bojovat.

První na řadě je Dawn. Hned jako první si volí samozřejmě Piplupa. Zápas konečně začal. V průběhu tohoto boje se Buizel všem útokům vyhnul, navíc několikrát tak zasáhl Piplupa, a svou poslední vodní tryskou jej vyřadil zcela úplně. Piplup už dál nemohl, zůstal ležet nehýbajíc na místě.

Buizel s velkou energií vyzývá na řadu teď Zoey, která si volí nyní svého Glameowa. Po jejich dlouhém vyčerpávajícím zápasení tak buizelova vodní tryska dvakrát zasáhne Glameowa, který tak letí k Zoey a končí.

Poslední buizelovou výzvou je Ash, který nasazuje tak svého Pikachu, který by měl být ve výhodě. Pikachu tvrdě bojuje. V polovině, kdy použije Pikachu svůj voltový útok, zasáhne tak Buizela a ten letí a tvrdě padá na zem, Ash hází Pokéball. Silný Buizel to ovšem nevzdává, a do Pokéballu se nechytil. O to hůře zasáhla vodní tryska Pikachu a vymrštila jej přímo do vody, kdy Buizel měl teď nad ním velkou výhodu. Pikachu byl navíc ve vodě zasažen zvukovou ránou, která ho silou vytáhla z vody, a tak letěl na Ashe. Nakonec Buizel odnáší všechny jejich pruty a mizí tak v dáli.

Přátelé to jen tak nevzdávají a utíkají za ním. Rakeťáci je rovněž sledovali, jejich cíl je ukrást Buizela. Prckové zatím doběhli na místo k vodopádu. Co to ale vidí naskládané na hromadě? V jednom místě leží jejich i cizí jiné rybářské pruty. V tom okamžiku se objevil zase Buizel a svým vodním útokem si začal tak trénovat svojí sílu. Jakmile zahlédl Brocka, Zoey, Ashe a Dawn, namířil nečekaně proti nim svůj silný vodní útok. Všechny to hodně polekalo, naštěstí věděl kam míří a přátelům se nic nestalo. Jeho cílem byl strom s bobulemi, které mu dodávají sílu. Přátelé ho vyzývají ještě na jeden zápas. Ash byl poté zas zasažen jeho mocnou vodní tryskou. Ash a Pikachu se svým železným ocasem tak napodobují vzájemný trénink a padají do vody. Následuje Dawn a Piplup s klovavým útokem, který směřuje na vodopád, ale nějak se mu to nepovedlo a voda jej vzala zpět. Ash nyní napodobuje Buizela, který procvičuje tak své nohy skákáním po balvanech.

O něco později se Piplup pokouší zvítězit svým tréninkem nad Buizelem. Ale co to? Buizel byl chycen do sítě Rakeťáky, kteří letěli v balónu. Nechybělo ani jejich motto. Ash jako vždy si teď volí Turtwiga, s kterým se mu povedlo odříznout síť od jejich balónu a Dawn tak Buizela zachránila. Rakeťáci ale bezhlavě útočí dál. Prckové si to nenechají líbit, nejdřív následuje Pikachu, poté Piplup s Buizelem současně zaútočí svými vodními útoky a oni mizí tak ze scény.

Buizel najednou vyzval Piplupa k zápasu. První útočí samozřejmě Piplup. Po všech těch neúspěšných útocích Dawn ještě napadlo použít novou taktiku zápasu, kterou používá při soutěžích. Vypadá to, že po poslední srážce a hození pokéballem to má u konce, ovšem přesto se znova dostal ven a bitva pokračuje dál, tentokrát do toho Piplup dává opravdu všechno ze svých sil. Poslední jeho kombinace útoků vodního víru a bublinkového proudu zasáhla Buizela natolik, že jej to odhodilo daleko na pevninu. Druhý pokus s pokéballem již vyšel. Ash poté blahopřeje Dawn, která zvítězila nad Buizelem. Zoey vzala všechny zbývající rybářské pruty, které pak vrátí původním majitelům, loučí se tak s ostatními. Jejich cesta se tak dělí, Ash, Dawn a Brock jdou směrem do Pokémonního střediska při cestě do města Eterna.

Konec dílu. Pokračování příště…

Buizel v zápasnické formě Buizel vyzývající někoho na zápas Dawn chytila konečně Buizela


Buizel
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky