Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Dobrodružství sladké jako med

Ash a spol. tentokrát putují lesem když, najednou začne ashův Aipom utíkat, až naše hrdiny přivede ke stromu namazanému medem, kde už je spousta jiných pokemonů. Najednou z křoví vyskočí Cheryl, lovkyně pokladů, se svou Chansey. Okamžitě zaútočí na Burmyho. Chansey použije přitažlivý útok, který zafunguje. Chansey vajíčkovou bombou udolá Burmyho a Cheryl si ho chytne do pokeballu.

K Brockově smůle Cheryl touží víc po hmyzích pokemonech než po něm. Cheryl Burmyho chytila, protože se potřebuje dostat do zámku Ember a vzít odtamtud kouzelný med, který je stokrát sladší než ostatní. A to se zalíbí i Rakeťákům.

Cheryl, ale potřebuje, aby se jí Burmy vyvinul v Mothima, už má sice všechny Wormadam, ale Mothima ani jednoho. Proto se naši hrdinové rozhodnou, že jí pomůžou k tomu, aby se Burmy vyvinul. A tak začnou zápasit. Turtwig proti Burmymu, ale Turtwig bez problémů vyhraje. Tak se Ash rozhodne nasadit "herce" Pikachu a opravdu, Pikachu skvěle hraje svou porážku, ale než ho Burmy stihne dorazit, vrhnou se do toho Rakeťáci a ukradou Burmyho. Pikachu si připravuje bleskový útok, ale díky Seviperově kouřovému útoku nic nezmůže.

Rakeťáci se schovají ve skalách a rozhodnou se, že když jsou tak neschopní, tak prohrát s Burmy a tím ji vyvinout, nebude problém. Jenže ani Rakeťáci nedokázali s Burmy prohrát. Ash a spol. přiběhnou ve chvíli, kdy Burmyho porazil Meowth a hned začínají s Rakeťáky zápasit. Dalo by se to označit za zápas všichni proti všem, a dokonce i Burmy porazí rakeťácké pokemony. Jen co dorazí Meowtha začne zářit a vyvine se v Mothima. A díky němu naši hrdinové vyhodí Rakeťáky ze scény.

Začíná se stmívat a naši přátelé s Cheryl putují dále lesem k zámku Ember. Najednou Mothim něco zacítí a odletí. Všichni se za ním okamžitě rozběhnou. Co Mothim ucítil? Najdou naši hrdinové med?

Uvidíte, pokračování příště.

Poznánka: Burmyho, který se vyvine v Mothima DCH ozančuje jako samičku i když se může vyvinout jedině ze samečka.


. : : Obsah dílu sepsala kabo : : .


chudst
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky