Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Dvojčata šampioni

Naši hrdinové putují do města Eterna. Při cestě narazí na pokemoní výcvikový tábor, kde se dozvědí o dvou silných trenérech. A to by nebyl Ash, aby se okamžitě nevrhnul za nimi. Hned jak trenéry - mimochodem, jsou to dvojčata - najdou, začne dvojitý zápas. Dawn a Ash proti dvojčatům, neboli Piplup a Turtwig proti Croconawovi a Quilavě. Quilava zahájila ohnivým kolem, jenže Turtwig nezvládl vyhnutí a narazil do Piplupa, což vyústí v konflikt mezi Dawn, Ashem i jejich pokemony. Toho využijí dvojčata a skončí zápas plamenometem a vodní pumpou.

Tak se Ash a spol. vrátí do výcvikového tábora, kde jejich hádka pokračuje. Piplup s Turtwigem se začnou prát, ale Pikachu je bleskovým útokem zarazí dřív, než se někomu něco stane. Ash i Dawn se z příkladu svých pokemonů poučí a udobří se.

Rakeťáci si mezitím opět rozdělí své skromné „jídlo“ a nachystají past na dvojčata, kterým ukradnou Croconawa a Quilavu. Ash a Dawn posíleni obědem se rozhodli vyzvat dvojčata na odvetu, ale na cestě potkají dvojčata a spatří Rakeťáky, kteří letí pryč. Ash rychle reaguje a vyšle Staravii a díky jejímu rychlému útoku sundají Rakeťáky, kteří skončí o kousek dál na zemi. Jen co naši hrdinové doběhnou ke spadlému balónu, tak začnou s Rakeťáky zápasit.

James povolá Carnivina a Jessie Sevipera, Ash Turtwiga a Dawn Piplupa. Tenhle dvojitý zápas naši hrdinové pochopitelně vyhrají díky spojení listové břitvy a bublinkového proudu. Po porážce Rakeťáku může konečně začít odveta mezi dvojčaty a Ashem s Dawn. Tentokrát Ash a Dawn mnohem lépe spolupracují. A díky tomu naši hrdinové porazí Quilavu a Croconawa. Dvojčata jim pogratulují a Ash s ostatními můžou pokračovat v cestě za dalším odznakem.


. : : Obsah dílu sepsala kabo : : .


chudst
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky