Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Nechme se unášet větrem

Naši hrdinové jsou na cestě k dalšímu stadionu, když v tom uvidí pokemonské středisko. Nad vidinou jídla a sestry Joy se okamžitě rozeběhnou dovnitř, ale jen co vkročí dovnitř, dostane Ash po hlavě koštětem od Page, dcery místní sestry Joy. K velkému zklamání Brocka je místní sestra Joy vdaná – mimo Page má ještě dceru Marlin. Všechny tři jsou pozvány na oběd, na kterém se naše trio domluví, že sestře Joy, Page a Marlin pomůžou.

Všichni spokojeně pracují, když si najednou všimnou, že si otec Page a Marlin nechal doma oběd a nikdo neví, co se má dále dělat. Marlin nakonec řekne, ať si s tím nedělají starosti, že se svými Drifloony oběd doručí. Jenže Page chce jít taky. Joy to vyřeší tím, že Page pošle se sušenkami k lesním pokemonům. Vydá se tedy na cestu i Ashem.

Po cestě rozdají sušenky spoustě pokemonů. Page Ashovi řekne, že zná ještě jednoho pokemona, jehož jméno, ale nesmí prozradit, tak se rozhodne, že ho Ashovi radši ukáže. Odvede ho k jezeru, kde žije legendární Suicune. Bohužel Suicune se neobjeví.

Mezitím dorazí Marlin i s obědem k otci a jeho Ampharosovi. Rakeťáci v křoví opět sní o tom, jak šéfovi přinesou Ampharose. A pak vyskočí z křoví, začnou se svým motem a chytnou Amharose do sítě. Ampharos je ovšem svým bleskovým útokem odpálí ze scény, nicméně společně s Rakeťáky poškodí i elektrické vedení.

Elektřina vypadne i v pokemonském středisku. Joy se tedy rozhodne, že se k elektrárně pojede podívat, ale to se nelíbí Page, a tak s brekem utíká za svým Drifloonem, aby se mohla do elektrárny vydat taky. Pikachu ji těsně předtím než vzlétne i s Drifloonem zastaví, ale vzedme se vítr a Page odletí i s Drifloonem a Pikachu. Všichni ostatní se sejdou u elektrárny. Marlin chce pomoct Page za pomoci Drifloonů, její otec jí to rozmluví, ale rozfouká se vítr, takže využije příležitosti Ash, skočí na Drifloony a odletí pryč. Dostane se do skal a objeví Page. Mezitím ostatní dorazí na začátek skal. Marlin má ale vlastní řešení a uteče k jezeru za Suicunem. Požádá ho, aby jí pomohl sestru najít. Ash a Page se vydají po kládě přes průrvu na druhou stranu skal, leč najednou se pod nimi kláda prolomí a jak padají, tak je zachytí Suicune a Marlin. Nakonec se všichni štastně sejdou a zajdou si do pokemonského střediska na večeři.


. : : Obsah dílu sepsala kabo : : .


chudst
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky