Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Dívčí dobrodružství začíná!

V oblasti Sinnoh žije spousta zajimavých pokémonů. Ve městě Dvou listů oslavila Dawn své desetileté narozeniny a její pokémon už na ní čeká. Dawn se připravuje na svou novou pokémoní cestu: výjimečné vstala dříve! To se však u ní stává velice málo. Její maminka byla slavnou koordinátorkou a Dawn se chce jí chce stát také. Slavní koordinátoři začínají jako trenéři pokémonů, ale nechodí na stadióny, nýbrž na koordinátorské soutěže. A místo odznaků sbírají stuhy.

Dawn se u snídaně loudala, snila a vymýšlela si. Když už se už konečně chtěla vydat do laboratoře, tak se její maminka zděsila. Dawn si s sebou na cestu chtěla vzít celý kufr! Maminka ji ale zastavila a dala jí batoh. Dawn se to moc nelíbilo, ale nakonec si ho vzala. Maminka na ní ještě zavolala, jestli ví, kde je laboratoř profesora Rowana. Dawn jí ukázala na pohlednici podrobnou mapu a tak vyjela na kole, které si vzala s sebou.

Cestou si promýšlela, kterého pokémona by si měla vybrat. Piplupa - vodní typ? Nebo Turtwiga - travní typ? Či snad Chimchara - ohnivý typ? Jela, jela a -- ouvej! Nemohla najít laboratoř! Nakonec omylem strčila do takového pána. Ten si všiml že má pohlednici a tak jí prozradil svoje jméno. Byl to profesor Rowan. Společně odešli do laboratoře, kde se ovšem tím Chimchar a Piplup pustili do boje. Piplup zasáhl Starraptora a ten použil vzdušný útok a rozbil okno, kterým následně hned také vyletěl! Chimchar s Piplapem utekli.

Když tedy přišla Dawn a profesor Rowan, zbyl zde jen Turtwig. Ale Dawn chtěla toho pokémona, který utekl! A tak se rozhodla, že ho půjde vyhledat. Šla do lesa a zahlédnula je! Piplup pořád útočil na Chimchara a Dawn se za nimi rozeběhla! Piplup je chytl do Ariadosovi pavučiny, Dawn s Piplapem utekli a uviděli Jezero pravdy.

Uviděli vzácného pokémona Mesprita.

Vrátili se do laboratoře a Dawn si vzala za prvního pokémona Piplupa, dostala PokéDex a PokéBally.


Ash a Pikachu mezitím pluli lodí do oblasti Sinnoh. Ash se chtěl totiž chtěl stát v této oblasti šampionem! V lodi byly také Rakeťáci a jako vždy chtěli Pikachu. Ash zavolal profesoru Oakovi a bavili se. Oak řekl Ashovi, že mu pošle PokéBallem Aipoma, ale když chtěl ukončit hovor, tak mu Rakeťáci ukradli Pikachu vylétli pomocí horkovzdušného balonu ven. Ash marně pronásleduje balon. Rakeťáci se hádají, ale už jsou daleko, když v tom Wobbufet použil sebezníčení a Rakeťáci i s Pikachu padali k zemi. Na zemi je najde Ash --- a co dále? Inu, to se dozvíte příště!


. : : Obsah dílu sepsal Truhla; stylovou a gramatickou úpravu provedl chudst. : : .


chudst
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky