Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Zápas s vlnkou
(Mild 'n Wooley)

Naši kamarádi si udělali zastávku na cestě a hodlají posvačit. Náhle Ashovi zaskočí z jednoho kousku jídla a tak Pikachu elektrizuje, aby Ashe zachránil. Povedlo se... možná až příliš dobře. Svým výbojem přiláká Mareepa, který se tu v okolí zřejmě pásl. Přižene se k Pikachu a začne pohlcovat jeho výboje namířené proti němu. Všichni si dobře všimnou, že objem Mareepova kožíšku se zdvojnásobil díky elektrickému výboji. Najednou se přižene celé stádo Mareepů a začne se taktéž k Pikachu lísat očekávaje elektrický výboj. Pikachu dělá, co očekávají, a jejich kožíšky se jen zvětšují a oni očekávají stále více. Než stačí Pikachu něco udělat, přižene se malá dívenka, která Mareepy okřikne. Nikdo neposlechne až na jednoho, kterého dívka oslovuje Vlnka. Na pomoc jí příchází její máma s Raichu. Ten použije silný výboj, čímž Mareepy naláká na sebe. Mareepové se doslova prohánějí v elektrickém dešti.

O něco později, když žena a její dcera (Marry) vezmou Naše přátele k sobě do malé chaloupky kde se jim omluví, se všichni dozvědí, že se koná jistá přehlídka, pořádána samotnou ženou. V rozhovoru také zjistí, že dívenka by se také chtěla se svou Vlnkou zúčastnit, ale matka jí to přísně zakáže, jelikož je až moc malá. Nabídne našim přátelům, jestli by jí nechtěli pomoci s přípravou Mareepů na slavnost. Samozřejmě neodmítnou.

Druhého dne mají na pilno. Všichni se pečlivě starají o Mareepy a Pikachu se s nimi prohání po louce. Při večerním šeru se jde ash podívat na Marry s Vlnkou, které zjevně trénují. Ash se vyptává na Vlnku a je Marry požádán o zápas pokémonu. Co by to bylo za Ashe, kdyby řekl "Ne"? Zápas může začít.

Ash volí Pikachu a Marry samozřejmě Vlnku. Jelikož Elektrické útoky by tu nepomohly, Pikachu se snaží bojovat stylem hbitého útoku. Ale Vlnka je dobře trénována, používá "Bečivý útok" a Pikachu tak omámí - dočasně. Pikachu se nevzdává a používá Hbitý útok znovu... tentokráte úspěšně. Vlnka při rozběhu klopýtne a zústane ležet na cestě. Marry se k ní rozběhne a Ash s ní. Následně ji vyloží celé tajemství správného trenéra a dodá odvahu k zápasení.

V noci, když všichni spí, je matka Marry probudí a žene je i s celým stádem na vrcholek nejbližšího kopce - blíží se bouřka, kterou Mareepové využijí ke zvětšení objemu kožíšku. Bouřka začíná a naši přátelé sledují úžasné iluminační kouzlo, které nabíjí Mareepy. Nečekaně (I když..) se objevují Rakeťáci a chytnou Mareepy do sítě. Pikachu též. Pikachu dají do klece a odlétají. To jim ale matka Marry nedaruje a nařídí Raichu, ať je jednoduše zastaví. Raichu použije bleskový útok na Rakeťácký balon, kterým ulétají - neúspěšně. Balon totiž má speciální panel na akumulaci elektřiny. Výboj je proto zbytečný. Raichu soustředuje svou energii směrem na panel a přehřeje ho. Dojde k výbuchu a balon se snese pod horu. Všichni tam urychleně doběhnou.

Rakeťáci povolají své pokémony a vyhrožují. Matka Marry se ale nedá a nařídí Mareepům použít bleskový útok. Ale Meowth má v záloze ještě jeden panel a tak elektřina Mareepů nemá smysl a zbytečně se vyčerpávají. Najednou se do toho vloží Vlnka, která je odhodlána vyhrát. Marry pochopí, co chce, a požádá ostatní Mareepy, aby pustili všechnu energii do Vlnky. Všichni tak učiní. Vlnka se začne nabíjet a následně použije mega-silný výboj podpořený Pikachu (kterého Rakeťáci upustili, když balon padal).

Rakeťáci tedy zase co? Ano... mizí ze scény. Všechno zase dobře dopadlo... jak jinak a matka povolí Marry, aby zápasila jako trenérka pokémonu díky tomu, jak skvěle zvládla Vlnku.

Konec

Který je tohle pokémon?: Scizor

Pokémon Karaoke: The Song of Jigglypuff



Steelix
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky