Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Superhrdinovo tajemství
(The Superhero Secret)

Jak jinak... Ash, Brock a Misty prochází hustým lesem ve snaze dojít až na Azalkový stadion, kde Ash chce vybojovat druhý odznak Johtové ligy. Najednou zpozorují záhadný létající "předmět", který posléze Dexter identifikuje jako Gligara. Když tak Ash vypráví o tom, jak ho chytí, všichni spadou do jámy, nastraženou kým jiným než Rakeťáky. Ti se ihned objevují i se svým proslovem a nekalými úmysly. Jámu ihned překryjí bambusovou mříží a začnou do ní pumpovat vodu ve snaze (zřejmě) utopit naše hrdiny.

Vody děsivě přibývá, ale náhle se objevuje na protějším stromě záhadný muž v podivném fialovém oblečení vypadající jako Gligar. Ten se objevuje současně s chlapíkem. Chlápek řekne jakési heslo a představí se jako Gligar Man - Ochránce bezbranných. Nařídí Gligarovi, aby Rakeťáky zastavil. Gligar se vrhne po Jessie a trefí se do jejích vlasů. Jessie začne ohromě vyvádět a chce aby to někdo sundal. James se o to sice pokusí, ale je Gligar Manem varován ohledně Gligarova žihadla a jeho nebezpečnosti. James samozřejme z čisté zbabělosti nechce riskovat a raději pošle Meowtha. Ten se pokusí o škrábavý útok, ale Gligar se mezitím pustí a tak škrábavý útok zasáhne místo Gligara obličej Jessie. Tu to pochopitelně rozzuří a lehce zvalchuje Meowtha. Gligar ale útočí dále a tak než by se nachali opět pošpinit, Rakeťáci raději utečou ze scény.

Naši přátelé již vylezli z díry a vrhají se vstříc poděkovat svému zachránci. Ten se jim žene naproti ze stromu. Ale jak se ukazuje, je celkem neobratný, takže místo na nohou skončí na hlavě. I tak vstane, vklouzne do křoví a je zpět i s nádhernou motorkou. Rozloučí se s Ashem, Brockem a Misty a mizí po cestě pryč.

Netrvá dlouho a objevuje se dívka na kole, která se ptá po Gligar Manovi. Ash se svěří... vlastně, spíše Brock se svěří, že tam skutečně byl ale že je zachránil. Dívka si oddychne a dokonce prozradí i své jméno - Latoia. Ashe zajímá její zájem o Gligar Mana. Latoia ale nemá čas na povídání a spěchá po cestě odkud přišla nazpět. Ash by rád zase mluvil s Gligar Manem, jelikož je to zjevně skvělý trenér Gligara.

Po cestě se všichi dostanou do nejbližšího menšího městečka kde, jak to vypadá, se o Gligar Manovi ví více, než je zdrávo. Místní obchodníci naženou Ashe a ostatní do jednoho z obchůdků, aby kupovali. Narazí tam opět na Latoiu, které projevuje nejvíce sympatií Brock. Ash vyzvídá ohledně Gligar Mana, ale to už se objevuje Mr.Parker... místní vedoucí hračkářství. I ten toho ví zjevně více, než je obvyklé, a Togepiho čuch na lidi je neomylný. Z těchto indícií všichi pochopí, kým Mr. Parker je (Gligar Manem).

Jsou pozorováni Rakeťáky zpoza popelnic a ti mají plán, jak se pomstít. Mr.Parker společně s Latoiou (Je jeho dcera) odvedou naše hrdiny do velkého zámku an úpatí města. Tam odhalí tajemství Gligar Mana - jeho technika a způsob boje. Je tam i jeho Gligar, velice sympatický pokémon. Mr.Parker udělá scénu, kdy má pocit, že nikdo není dost dobrý, aby ho zastal v jeho práci (být Superhrdinou), což jeho dcera nese celkem nelibě. Radary najednou nahlásí, že někdo zaútočil na hračkářství (Konkrétně Rakeťáci). Ti mezitím svázali všechny prodejce a chtějí odhalit Gligar Mana. Proto se objevuje Meowth s novým vynálezem Mecha-Spinarak. Ten vrhá na Gligar Mana (Pana parkera, který se již dostavil převlečen) a Ashe lepkavou síť, vyvede je na vzduch a přehodí je přes lampu, kde je zavěsí. Teď se chystají Gligar Mana odhalit. Najednou se na scéně objeví další postava-Gli Girl (Prozradím že je to převlečená Latoia, což všichni pochopí dříve, než Rakeťáci). Ta je obeznámena se situací s Rakeťáky a fámozně vše obrátí proti nim (Včetně jejich Mecha-Spinaraka) Než se stačí Rakeťáci posatvit alespoň na efektivní odpor, mizí ze scény a ani nemrknou.

Vyvrcholení přineslo i vytoužený Happy End, což všichni očekáváme. Latoia bude Mr. Parkerovi pomáhat a on je za to vděčný. Naši přátelé tedy mohou opět odejít na cestu s klidným svědomím.

Konec

Který je tohle pokemon?: Mareep



Steelix
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky