Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Pozor na tank!
(Tanks a Lot!)

Naši přátelé si na své cestě do Azalkového města udělali krátkou zastávku v údolí. Při odpočinku si ani nevšimnou, že je z dálky někdo pozoruje. Je to Sentret, který ihned odběhne ke svým příbuzným povědět o návštěvě. Jeden z nich (Zjevně mládě) se vrátí k našim přátelům a doráží na spícího Togepiho. Ten se v malé chvíli probudí a s úsměvem si začne se Sentretem pohrávat.

V okolí se ale potulují ještě další návštěvníci - Rakeťáci - vyzbrojeni novou zbraní. Po krátké dohodě je zbraň nazvána "Arbotank" (Vzhled odpovídá). Dokonce i vědí o Pikachu a přátelích, ale je otázka, jak se k nim, s tak hlučným tankem nepozorovaně dostat. Nastává tedy porada před tankem, při které si ani nevšimnou, že se jim do tanku skutálel Togepi a Sentret. V takovéto situaci obvykle nastává neštěstí. Togepi a Sentret nevědomky nahodí systémy tanku a ten se rozjede. Neřízen se tak řítí skrze skály a nepomůže ani hejno Sentretů, které se snaží zachránit svého druha. Proto se jeho opatrovník žene probudit Ashe a ostatní. Nemusí čekat... Ash se probouzí. Sentret je vede do rokle, odkud tank vyjel. Tam narazí všichni na Rakeťáky, kteří vysvětlují situaci.

Když se Misty dozví, že za volantem tanku sedí Togepi, neváhá a žene se za tankem. Brock je rychlejší a povolá Onixe, který je na podobné případy jako stvořený. Po několika pokusech zatavit Arbotank ale vidí, že takhle by se daleko nedostali, a proto se rozhodnou tank předjet a situaci naplánovat. Brock má plán. Přichystat tanku díru naplněnou bahnem, do kterého by tank měkce zapadl. Jáma je vbrzku vykopána a díra je vodními Pokémony rychle zaplněna bahnem.

Plán se téměř zdaří... tank opravdu vjede do jámy. Ash se žene s Pikachu k tanku a Pikachu nasedá do tanku. Ash to ale už nestihne, protože tank se opět rozjede, ze svých útrob vystřelí raketu, kterou si vytvoří nájezd, a vyjede z jámy.

Pikachu spatří v tanku celkem směšnou situaci - Togepi a Sentret, oba zamotaní v kabelech hlavního panelu. Ale tank jede dále a nikdo neví, jak ho zastavit. Rakeťáci mezitím už mají ale jiný plán. Arbotank nechají spadnout do obří jámy, ze které není zjevně úniku. Meowth skočí do tanku dříve, než se něco stane. Nalezne Sentreta, Pikachu i Togepiho, všechny zamotané v kabelech.

Když se pokusí něco dělat, Pikachu ho zchladí šokem a poruší tak panel. Arbotank byl zkonstruován zřejmě dobře a z jeho spodku vyletí obří pružina, kterou Arbotank "vystřelí" z jámy. A teď se žene do tvrdé skaly. Než se stane neštěstí, Togepi použije metronom a vybourá tak část skály, kterou je tank schopen projet. Nastala zlá situace. Arbotank míří na Azalkové město stojíci pod horou. Naštěstí Brock je pohotový. Požádá Ashe o Charizarda, který teď jeko jediný může tank zastavit. Díky Onixovi tank doženou (I přes odpor Rakeťáků) a Charizard jde na věc. Snaží se tank zastavit a opře se do něj. Není to moc platné... Arbotank je silnější. Pikachu se snaží ničit hlavní panel svými výboji a povede se!

Arbotank je porušen a zastavuje. Charizard použije plamenomet a tank vyhodí i s Rakeťáky do povětří. (Togepi, Sentret a Pikachu se logicky zachrání) Nadchází malé kazáníčko Sentretovi a Togepimu za jejich neopatrnost. Dorazí i policistka Jenny z Azalkového města, a kupodivu našim přátelům děkuje. Je jim vděčná za to, že tank prorazil cestu až k městu. Dříve museli turisté obcházet celou horu, ale teď mohou jít přímo. Rakeťáci tedy jednou vykonali dobrý skutek...

Konec

Který je tohle Pokémon?: Igglybuff

Pokémon Karaoke: Pikachu

Sentret a Togepi Sentret uvězněn v Arbotanku Charizard se marně snaží zastavit Arbotank
Obrázky přidala: Suicune Wolf

Steelix
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky