Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Uplakané dobrodružství
(For Crying Out Loud)

Po minulém dobrodružství ve Fialkovém městě mají naši přátelé namířeno do Azalkového města pro druhý odznak Johtové ligy. Jak tak jdou krajinou, spatří líbezné městečko, od kterého si Brock hodně slibuje (Co se týče dívek). V tom spatří krasnou dívku stojící na útesu, dívající se kamsi do dáli. Co se asi dále děje s Brockem jistě nemusím říkat, ale najednou se z křoví vynoří Marill. Vodní Pokémoni jsou záležitost Misty a ta hází na Marilla Pokéball. Nepodaří se a Marill ukáže také svou druhou stránku: Rozkřičí se ukrutným pláčem na celé kolo, až to není hezké. Teprve teď si ostatní všimnou stužky, kterou má Marill na ocásku.

Ash usoudí, že Marill musí mít trenéra. Ale Marill pláče dál... Brock se ho ujme coby ošetřovatel a hle, Marill již nepláče. Misty si ho chce opět pochovat, ale ouha, Marill zase pláče. Brock si ho se smíchem opět vezme a myslí si, že Marill nemá Misty rád (Ash si trochu zažertuje na účet "krásy" Misty).

Objevují se sedláci v traktoru - převlečení Rakeťáci, a nabízí všem odvoz směrem k městu. Snadné cestování je lákavé a všichni nasedají na vůz pln slámy, který traktor táhne. Rakeťáci nečekají a překvapí naše přátele takovými "kleštěmi" a polapí tak Marilla a Pikachu. Odpojí vozík a ujíždí do dáli. Ostatní samozřejmě za nimi. Když to vypadá, že v tomhle kole Rakeťáci vyhrají, začne Marill opět plakat. Zmate tím Meowtha, který doteď řídil. Meowth se vybourá o nájezd a Marill a Pikachu padají z kopce (Rakeťáci mizí ze scény).

Dobíhají i Misty, Brock a Ash a "rozjíždí" se akce. Ash se vrhá po hlavě z kopce směrem za Pika... do stromu, který se tam náhodou připletl. Misty je rychlejší a stačí chytit Marilla a Pikachu, ale ne tak rychle jak chtěla a padá s nimi do řeky, kde je strhne proud. Ash a Brock stačí jen zavolat její jméno a už ji nevidí. Objevuje se ale jiná postava - dívka z útesu. Ta nařkne Ashe ze zlodějství a cloumá s ním. Ash jen tak tak vysvětluje situaci, ale nemusí příliš dlouho. Brock už je zase tady a celé to malé nedorozumění svým způsobem vysvětluje. Náhodou se zeptá dívky na jméno. Jmenuje se Vilemína a ten Marill patří jí. Brock utěšuje, a Ash si povídá pro sebe.

Misty už se podařilo vyjít na břeh a ted hledá způsob, jak se dostat zpět. Dojde k menší výměně názorů mezi ní a Marillem a Misty má co dělat, aby utišila Marillův pláč. Při procháce lesem se Brock, jako správný Gentleman, snaží pomáhat Vilemíně (Protože jak to vypadá, pochází z nějaké bohaté rodiny). Trochu to vypadá, že se jí Brock zalíbil a to se nestává často.

Misty se snaží Marilla přesvědčit, aby spolupracoval a žádá ho, aby našel Vilemínu pomocí svého sluchu. Ale Marill je ještě malý a buď mu to vůbec nejde, nebo mu to trvá poněkud déle. Ať tak či onak, Misty to zjevně vadí a opět se rozkřikne. Marill se rozkřičí.

Nastává bouřka a Ash, Brock a Vilemína postávají pod stromem. Brock dodává Vilemíně naději, myslí to upřimně. Stejný osud potkal i Misty a ta posedává pod stromem. Marilla ale děsí hromy a prchá z pod stromu, Misty za ním (V bouřce by se přeci němělo běhat). Marill nedoběhne daleko a přichází blesk, který zasáhne jeden ze stromů a ten začne padat na Marilla. Misty je rychlejší a stačí ho zachránit dříve, než strom dopadne. Oba zůstanou ležet na zemi a proberou se až po chvíli. V nastálém rozhovoru se oba usmíří a jdou raději spát.

Druhého dne se snaží přejít přes vratký dřevěný most, ale nepodaří se zcela. Jsou tu opět Rakeťáci a používají kleště k chycení Pikachu. Misty to ale nedovolí a chytá kleště. Meowth, který je až doteď držel začíná padat (Je to moc těžké) a je nucen kleště pustit. Misty padá do propasti, ale v tom ji chytá Ashova Chikorita. Ano, jsou tady. Chikorita použije listovou břitvu, čímž vyřadí Rakeťácký balon z provozu. Ale ti se nevzdávají. Povolávají Arboka a Weezinga, kteří útočí. Pikachu naráz používá baskový útok a tím Rakeťáky vyřídí. Rakeťáci prchají ze scény.

Vilemína je štastná, že je Marill v pořádku a všem moc děkuje. Musí už ale jít, a to naši přátelé taky. Proto se loučí a odjíždí. Brock se s těží loučí s Vilemínou a Misty zase s Marillem. Oba doufají, že je zase uvidí.

Který je tohle Pokémon?: Sentret

Pokémon Karaoke: You and Me and Pokemon

Rakeťáci chytili Marilla a Pikachu Vilemína se zlobí... Misty tak tak zachránila Marilla
Obrázky přidala: Suicune Wolf

Steelix
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky