Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Na obzoru je brouk
(A Sappy Ending)

Naši hrdinové vešli do zeleného listnatého lesa. Ale najednou si všimli suchých opadaných stromů. Chtěli vědět, co způsobilo zničení těchto stromů. Vzápětí zpozorovali jeden obrovský strom, na kterém se krmilo hejno Heracrossů, vysávali stromovou mízu. Ash se hned dopídil, že to oni tady ničí les, a proto chtěl všechny pochytat. Nejenže si nachytá spoustu Pokémonů, ale navíc zachrání les! Ale naštěstí ho včas zastavil jeden fousatý mladík a celou situaci jako vždy našim neznalým hrdinům vysvětlil.

Heracrossové nejsou ti, co ničí zdejší stromy. A navíc jejich vymizení z lesa by mělo negativní účinky i na ostatní lesní Pokémony, jako například Butterfree, kteří jsou závislí na Heracrossích. Butterfree se též živí stromovou mízou, ale sami si nedovedou kůru rozrýt, takže se přiživují tam, kam už předtím přišli Heracrossové. Problém lesa je jiný, a to nezvaní návštěvníci, kteří vyhání Heracrosse i Butterfree ze svých stromů. Jsou to Pinsirové. Pinsirové a Heracrossové žili kdysi odděleně každý v jednom sousedním lese, ale nyní Pinsirové svůj les stále častěji opouští, aby dělali škodu v lese patřícím Heracrossům. Ale jaká je příčina stěhování Pinsirů? Na to se naši hrdinové musí podívat zblízka.

Po chvíli naši kamarádi přišli k nesmírně hlubokému kaňonu. Starý visutý most byl zničený a tak přemýšleli, jak by se dostali na druhou stranu. Naštěstí je celou cestu sledoval jeden z Heracrossů, kterému předtím Ash pomohl od skupinky Pinsirů, který teď vyvrátil obrovský strom tak, že akorát utvořil most přes kaňon. Cesta k lesu Pinsirů byla nyní otevřená.

Když naši hrdinové vešli do lesa, objevili velice brzy příčinu problémů. Jako v každém díle, objevilo se trio "Zas budou problémy a problémy jsme my"! Rakeťáci ihned objasnili svůj plán: Když před dvěma dny byli celí vyhládlí, z nouze ochutnali právě tuhle sladkou mízu ze stromů. Protože jim velice zachutnala, rozhodli se, že na ní vydělají. Vysají veškerou mízu a tu poté budou draze na trhu prodávat.

To se ale samozřejmě Ashovi, Misty a Brockovi ani v nejmenším nelíbilo. Aby Rakeťácii obránili zvůj záměr, poslali proti svým nepřátelům velikého robota-Pinsira. Ale i ten byl nakonec poražen, když dali kladní hrdinové síly dohromady i s Heracrossem, který je následoval. Rakeťáci tedy opět zmizeli ze scény.

Pinsirové nyní mohou zůstat ve vlastním lese. Neberou potravu Heracrossům ani Butterfree a všichni Pokémoni spolu žijí šťastně a v míru... jak už to tak v těch šťastných koncích dopadá :-) A naši hrdinové mohou pokračovat v cestě za dalším dobrodružstvím. Ale - kdopak je to stále ještě následuje? Heracross se rozhodl jít s nimi... a tak Ash nakonec získal i nového kamaráda.

Pinsirové útočí! Rakeťáci mají další plán A nakonec Ash získal nového Pokémona


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky