Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Dvojnásobný zápas
(The Double Trouble Header)

Ash, Misty a Brock jdou dál cestou, když tu narazí na mladou trenérku Pokémonů, jak si se svojí Chikoritou hraje na vítěze. Jsou dokonce svědky toho, jak se jí podařilo za pomoci své Chikority polapit do pokéballu Rattatu. Když si trenérka všimla, že na scéně není sama, okamžitě začala obdivovat Ashova Pikachu. Ona přímo miluje všechny žluté a ještě k tomu žíhané Pokémony, a tenhle Pikachu byl prostě úžasný. Později se s Ashem, Brockem a s Misty spřátelila a představila se. Je začínající trenérka, a zároveň veliká fanynka baseballového týmu Electabuzzů. Celá její rodina po celá léta fandí Electabuzzům. Naneštěstí tento tým neustále jen prohrává :-)

Když se jen Ash trošku negatovně zmínil o týmu Electabuzzů, začínající trenérka se ihned začala hněvat a vyzvala Ashe na zápas. Ash nechtěl bojovat, protože věděl, že už je mnohem pokročilejší, a tak by trenérka proti němu neměla šanci. Ale ona si nedala říct. Takže zápas začal, Brock se opět ujal role rozhodčího. Ash nasadil jako svého prvního Pokémona Charizarda. Proti němu doopravdy neměli slabí Pokémoni Ashovy soupeřky sebemenší šanci na vítězství, takže postupně odpadl jak Pidgey, tak Rattata a nakonec i Chikorita. Trenérka s pláčem utekla.

Utíkala pryč od svých nových přátel. Jak jen na ni bude její rodina pyšná, když prohrála tento zápas? Po chvíli ji ale na cestě zastavili Rakeťáci, převlečení za fandy týmu Electabuzzů. Namluvili jí, že Ash v zápase podváděl, a tak by ho měla zkusit znovu vyzvat. Jelikož hraje poctivě, musí tentokrát vyhrát! Mladá trenérka se nechala přenluvit a tak vyzvala Ashe opět na souboj.

Souboj začal, zápasili na jednom baseballovém stadionu. Pikachu proti Chikoritě. A Rakeťáci mezitím čekali v záloze, aby oba oslabené Pokémony mohli polapit! Na stadióně se objevil jejich nový vynález, který oba zápasející Pokémony v cuku letu přímo odpálil Rakeťákům do náruče. Když Ash společně se svojí soupeřkou zjistili, o co jde, chtěli své Pokémony nazpět. Rakeťáci proti nim vyslali robota na odpalování míčků. Jenže mladá trenérka se nyní projevila jako velice zdatná hráčka baseballu a všechny míčky Rakeťákům vracela! Následoval souboj mezi Rakeťáky a Pokémony našich hrdinů, přičemž výsledek byl předem daný: Za chvíli již Rakeťáci odletěli ze scény.

Ash a začínající trenérka měli radost ze společného úspěchu. Ona se také musela omluvit Ashovi za to, že věřila Rakeťákům, že v zápase podváděl. Poté se rozloučili s nadějí, že se jednoho dne opět setkají, a to v zápase v lize Johto!

První prohra ...a Rakeťáci mají plán... Konec dobrý, všechno dobré


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky