Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Nesahej na toho krokodýla
(Don't Touch That 'dile)

Ash a Misty opět společně s Brockem se vydávají vstříc novým dobrosružstvím, které je čekají před dosažením Ashova nového cílu - Johtové ligy. Jdou takhle cestou za nepatrné mlhy, až dojdou k jezírku. Nemohou věřit vlastním očím, vidí překrásného (:o))) vzácného Pokémona - Suicuna. Ale brzy se jim ztratí z dohledu. Tak jdou dál, až dojdou do města New Bark. Do města nových začátků všech trenérů.

Ash se tu chce zapsat do Johtové ligy. Proto jdou všichni kamarádi společně navštívit zdejší Pokémonské středisko. Sestra Joy může Ashe zapsat. Ale když přijdou do střediska, sestra Joy nikde, nachází se tu pouze její Chansey.

Ale kde je sestra Joy? Zdržela se v laboratoři profesora Elma. Rakeťáci zde díky profesorově nepozornosti ukradli Totodila, vodního krokodýlího Pokémona. Je tu i policistka Jenny a snaží se krádeži přijít na kloub. Naši hrdinové sem přijdou hledat sestru Joy s obavami, že se jí něco přihodilo. Když se dozví, co se stalo, samozřejmě nenechají věc náhodě a chtějí pomoct vypátrat zloděje. Ash se tu navíc seznámí s profesorem Elmem a dozví se od něho o Chikoritě, Totodilovi a Cyndaquilovi; Pokémonech, které dostanou začínající trenéři Johtové ligy.

Rakeťáci mezitím prchají. Totodilovi se zalíbily Jesiiny vlasy, tak se do nich zakousl takovým způsobem, že ho nikdo z Rakeťáků nedovedl sundat. Nicméně to teď nebylo podstatné. Chtěli zavolat šéfovi, že konečně získali vzácného Pokémona. Ale to už je dopadla sestra Joy a naši hrdinové. Jako vždy se sehrála bitva mezi Pokémony Rakeťáků a kladných hrdinů a Rakeťáci po chvíli odletěli ze scény.

Sestra Joy poté poděkovala Ashovi za pomoc při záchraně Totodila. Trenér, který ho má příští den dostat jako svého prvního Pokémona, nebude zklamaný. Nakonec Ashe zapíše do Johtové ligy, daruje mu příručku, aby se nám neztratil, a naši hrdinové pokračují v cestě do Azalkového města.

Suicune Totodile je zachráněn Ash jde vstříc novému začátku


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky