Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Dávný protivník
(The Rivalry Revival)

Na začátku tohoto dílu se Ash utká s Garym. Ale protože Gary se doopravdy zlepšil v trénování Pokémonů, jeho Eevee vyhraje. Poté Gary pokračuje v cestě, vydává se do ligy Johto. Když se to dozví Ash, chce samozřejmě také jít do ligy Johto. A věří, že vyhraje, když dokázal získat pohár z Pomerančových ostrovů...

Mezitím profesor zkoumal GS-Ball, ale ani pomocí jeho skenerů nemohl zjistit, co je to za zázračný pokémíček. Vrátil ho tedy Ashovi a požádal ho, aby ho donesl Kurtovi; Nejznámějšímu výrobci růrných Pokéballů. Brock se nabídl, že se vydá s Ashem a s Misty na cestu, aby na ně mohl dávat pozor.

Jakmile se Ashova maminka dozvěděla, že se její syn chystá opět na cestu, už měla připravený batoh. Teď ještě zbývalo připravit nějaké jídlo, aby to mohli všichni společně oslavit. A když večer bylo jídlo hotové, oslava mohla začít. Pozvali na ní i profesora Oaka. Po chvíli je ale vyrušili Jessie a James. Byli převlečení za novináře a tvářili se, jaky by to vše točili pro televizi. Poté ale chytili Pikachu a už s ním uháněli pryč. Když ale Mr. Mime, Scyther, Pikachu a Marill spojili své síly dohromady, Rakeťáci neměli sebemenší šanci a tak opět odletěli ze scény.

Příštího rána se Ash, Misty a Brock rozloučili s Traceym, profesorem Oakem a Ashovou mámou a už uháněli střemhlav novému dobrodružství ve světě Johto.

Pikachu vs. Eevee Oak vrátil Ashovi GS-Ball Rakeťáci v převlečení za novináře


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky