Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Ať žije Lapras
(Viva Las Lapras)

Ash, Misty a Tracey se opět plaví na Laprasovi. Ash neustále obdivuje svoji trofej získanou na ostrově Pummelo. Jak si tak v poklidu plavou, Lapras znenadání změní směr. Za chvíli už si kamarádi všimnou celého stáda Laprasů, jak plavou nedaleko. Ash si vzpomene, že to je vlastně Laprasova rodina, které se kdysi ztratil. Ashův Lapras se ho snaží dohonit, ale stádo plave pryč. Naši tři hrdinové nechápou, co je to popadá, že nepřijmou vlastního člena rodiny. Dojeli proto k nejbližšímu ostrovu.

Na ostrově naši hrdinové kontaktovali profesora Oaka, aby jim pověděl, že se Laprasové bojí lidí. Policistka Jenny jim vzápětí na to řekla, že tu na moři pytlačí piráti, a proto je strach Laprasů oprávněný. Ash za těmito piráty hned viděl Rakeťáky, ale ti byli tentokráte nevinní, ba se sami stali obětí pirátů.

A nebyl by to Ash Ketchum, kdyby se nepokusil Laprase zachránit na vlastní pěst. Když dojel opět na místo, kde se rodina jeho Laprase nacházela, zrovna na ni piráti útočili. Útočili za pomoci svých Tentacruelů, kteří byli v jasné početní převaze, a se svým jedovým žahnutím také v převaze silové. Když to viděl Tracey, rychle odskákal do vody a se svým Marillem plaval pryč, aby přivolal na místo policistku Jenny (Tracey, Tracey, jakpak by se ti hodil mobilní telefon...). Nicméně Laprasové byli v pasti, obklopeni Tentacruely se nemohli bránit. Ash s Misty povolali své vodní Pokémony, aby Laprase bránili. Těm se podařilo dostat se z obklíčení a prchali pryč, s Tentacruely za zády. Jakmile nebyla pirátská loď chráněna Tentacruely, vodní Pokémoni našich hrdinů zaútočili přímo na ni, a ta jejich útoku brzy podlehla. Misty využila situace a piráty dopadla, svázala je.

Ash na svém Laprasovi doháněl prchající stádo. Tentacruelové mu byli v patách. Když ho dopadli, začali útočit na Laprasí stádo. To se ale Ashův Lapras vzchopil a soustředil veškerou svou sílu k tomu, aby všechny nepřátelské Pokémony odstranil svým ledovým paprskem.

Je po boji, Laprasové se objímají. Už přijali svého druha, protože už se Ashe nebojí. Policistka Jenny dorazila na místo a zatkla piráty, navíc rozpustila všechny jejich Tentacruely volně do moře. Ash se se vzpomínkami na všechna dobrodružství prožitá s Laprasem loučí, Misty a Tracey se přidávají. Sledují rodinku vodních Pokémonů, jak s lítostí mizí v dáli.

Laprasova rodina Tentacruelové útočí Sbohem, Laprasi


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky