Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Dragonite přichází
(Enter The Dragonite)

Když se dým nad stadionem pomalu rozplynul, Lapras byl poražen. Ale na druhé straně byl poražen i jeho soupeř, duch Gengar. V tomto kole tedy nevyhrál nikdo. Nastalo kolo další, ve kterém si Ashův protivník, mistr Pomerančové ligy z ostrova Pumello, zvolil dalšího silného Pokémona: Venusaura. Ash proti němu poslal opět svého Taura, který po krátkém boji s naprostou převahou vyhrál. Další vítězství tedy patřilo Ashovi.

V předposledním kole si Ashův protivník zvolil elektrického Elektabuzze. Ash na něj poslal Bulbasaura, protože je to travní typ a s elektrikou si dovede poradit. Avšak i přes odolnost proti soupeřovu živlu Bulbasaur tentokrát prohrál, protože příliš trénovaný není (Má zatím jen první stupeň evolučního vývoje). Ash si proto zvolil dalšího Pokémona, svého Charizarda. Tento boj byl celkem zdlouhavý, ale nakonec Charizard přeci jenom vyhrál.

Nastává poslední kolo. Ashovu soupeři už zbývá jen poslední Pokémon. Ale ani tak to pro Ashe nebude žádný snadný souboj, protože si jeho protivník na konec nechal právě toho nejlepšího --- svého Dragonitea. Ash nechal venku Charizarda a mohl začít souboj. Po chvíli zápasení Charizard padl k zemi. Ale přeci jen stačil Dragonitea oslabit, takže další Ashovi Pokémoni měli lepší šanci na vítězství. Dragonite byl ale tak silný (ovládal dokonce asi šest útoků...?), že dokázal porazit i s nadcházející protivníky, Squirtla a Taura. Navíc si jednoduše poradil s vpádem Rakeťáků, kteří právě celou dobu na Dragonitovo oslabení čekali. Naneštěstí (já jim fandím - pozn. S-W ^_^) opět zmizeli ze scény.

Na chvíli přerušený souboj mohl opět pokračovat. Ashovi už zbýval pouze jediný Pokémon, jeho Pikachu. Ale soupeřův Dragonite byl natolik oslabený, že ho Pikachuův útok dorazil. Takže Ash porazil zatím neporaženého šampiona, získal pohár... a zapsal se tak do síně slávy. A jen tak mimochodem... jeho poslední slova v tomto díle byla: "Počkejte, až se to doví Brock!"... :-)))

Pikachuův rozhodující zápas Misty a Tracey přihlížejí Ash v síni slávy


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky