Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Omračující pyl
(The Stun Spore Detour)

Ash, Misty a Tracey se zastavili na malém ostrůvku, aby Ash mohl lépe trénovat. Ash s Pikachu byli na pláži, zatímco Tracey pozoroval Vilepluma na ostrově. Ash za ním přiběhl - ale ouvej, zakopl a oba chlapci spadli přímo do Vilepluma. Naneštěstí se nadýchali omračujícího pylu. Okamžitě dostali horečku. Když to viděla Misty, uložila je do postele (na zem) do nedaleké boudy. Nevěděla, co si počít, protože protilék na omračující pyl už jim došel a Pokémonové středisko bylo odtud moc daleko, až na dalším ostrově. Tracey ji poradil, ať se podívá do Pokédexu. Tam se od Dextera dozvěděla, že jako protilék lze použít vývar z řasy, která se vyskytuje poblíž výskytu Vileplume... a také se kolem ní vyskytují Poliwagové. Tak se Misty vydala řasy hledat.

Mezitím Rakeťáci na tom samém ostrově měli stejný problém - Jessie se také nadýchala omračujícího pylu. Poslala proto Jamese a Meowtha, aby šli hledat řasu. James a Meowth hledali v jezeře, ale řasy nikde. Až si všimli Poliwaga - měl na ocásku kousek řasy. Snažili se ho ihned polapit, ale Poliwag jim utekl. To už šla kolem Misty, také se sháněla po řasách. Když viděla, že Rakeťáci chytají Poliwaga, zachránila ho. Svedla s Rakeťáky pokémonní bitku a její výborně trénovaní Pokémoni vyhráli na plné čáře. S Poliwagem se tak Misty spřátelila a ten ji ukázal, kde hledat řasu. Za chvíli už měla Misty natrháno a pomalu a klidně se vracela za horečkou trpícími kamarády :o)

Ale Rakeťáci byli neodbytní, aby mohli pomoct Jessii, museli získat od Misty ty řasy. Nastražili na Misty cestou spoustu pastí... jenže Misty se na žádnou z nich nechytila, protože rychlostí pomalé chůze "spěchala" na pomoc svým přátelům. Tak Rakeťáci vymysleli ještě podlejší plán - James se převlékl za truchlící maminku, Meowth se převlékl za děťátko v kočárku. Prý se děťátko nadýchalo pylu a teď potřebuje pomoc... ale Meowth to pak zkazil a promluvil, takže se Rakeťáci prozradili. Ještě svedli kratičkou bitvu Weezing vs. Poliwag a pak už byli Meowth s Jamesem pryč. Misty mohla konečně za svými přáteli, ale protože věděla, že Rakeťáci chtějí řasu jen proto, aby pomohli Jessii, tak jim nějaké nechala na cestě. Nyní už doopravdy utíkala (!), aby byla u Ashe a Traceyho co nejdřív.

James a Meowth byli dojatí, že jim Misty přenechala podíl řas. Když uzdravili nevděčnou Jessii, chtěla využít bezmoci prcků Traceyho a Ashe a zaútočit. James s Meowthem z toho ale moc nadšení nebyli, stále byli Misty vděční.

Misty mezitím už také uvařila odvar z řas, který byl účinný a téměř okamžitě jejím přátelům pomohl. Ještě museli čelit Arbokovu útoku, když se proti nim postavila Jessie. Ale stačil jediný Pikachuův elektrický útok a Rakeťáci zmizli opět ze scény.

Nakonec Ash a Tracey poděkovali Misty za pomoc a také hlavně Poliwagovi, novému Pokémonovi patřícímu Misty.

Ash a Tracey spadli do Vilepluma... Rakeťáci zkoušejí své triky Vývar z řas zabral


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky