Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Dvojité problémy
(Pokémon Double Trouble)

Ash, Misty a Tracey připlouvají na Laprasovi k dalšímu z ostrovů, na kterém se má Ash utkat o další, již čtvrtý odznak. Na ostrově narazí na dámu, která začne Ashe horlivě objímat a mluví s ním, jako by to byl její vlastní syn. Nakonec se vše ujasní, Ash je velice podobný jejímu synovi Travisovi a tak si ho s ním spletla.

Po chvíli se objeví Rakeťáci ve svém novém vynálezu, obřím přístroji ve tvaru Rhydona. Po odříkání svého motta se začnou bavit ničením města. Ash jim v tom chce zabránit, ale ta již dříve zmiňovaná dáma se situace ujala sama. Povolala svého Alakazama, který Rakeťákům pořádně zavařil. Když se poté ještě přidal Ash se svým nyní již poslušným Charizardem, Jessie s Jamesem už neměli sebemenší šanci a tak zase jednou odletěli ze scény. Nakonec se Ash dozvěděl, že ta dáma je trenérka v místním stadionu. Vyzval ji na zápas, který se uskuteční druhého dne. Zatím trenérka všechny pozvala zdarma do svého hotelu, ve kterém se ukrýval i místní stadion.

Ash, Misty a Tracey si toho dne užívali prostředí hotelu, vyhřívali se v horkých bazénech. Příští den už ale začal zápas. I tentokrát byl trošku zvláštní - oba trenéři volili dvojici Pokémonů, kteří zápasili společně. Museli utvořit jeden tým. Prohraje-li jeden, končí celý tým a vyhrává protivník. Ash si zvolil Pikachu a Charizarda, bojovali společně proti Marowakovi a Alakazamovi. Charizard s Pikachu zpočátku moc nespolupracoval, chvíli to vypadalo, že začnou zápasit proti sobě. Nakonec si ale oba dali říct a vytvořili vítězný tým. Ash získal čtvrtý a poslední potřebný odznak ke vstupu do Pomerančové ligy.

A tak se naši hrdinové vydali po moři za dalším dobrodružstvím.

Alakazam proti Týmu Raket Charizard s Pikachu tvoří tým Ash získal čtvrtý odznak


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky