Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Zamražený Charizard
(Charizard Chills)

Ash, Misty a Tracey si to zase tak jednou plavou po moři na Laprasovi, když do nich málem narazí nějaký šílenec na motorovém člunu. Naštěstí jen málem, takže zastaví a omluví se se slovy "to bylo těsně", přičemž se směje. To Misty rozzlobí, vždyť málem před vteřinkou přišla o život :o)

Mladík z lodi pozná Ashe Katchuma, ví, že vyhrál odznak na ostrově Trovita. Vyzve ho tedy na souboj, protože si myslí, že je to dobrý trenér. Ash výzvu přijme. Všichni tentokrát v motorovém člunu dorazí na ostrov a začnou bitvu, a nikdo nemá ani zdání, že je opět pozorují Rakeťáci. Nicméně souboj byl zahájen, Ash posílá svého Pikachu. Protivník si zvolil Poliwratha, přes to, že vodní typ má na elektriku slabost. Jeho Poliwrath měl dokonce na sobě pás vítězů, protože už vyhrál kdejakou soutěž.

V souboji Pikachu prohrál na plné čáře. Ash poznal, jak je jeho soupeř silný, a tak si netroufl poslat do boje Bulbasaura nebo Squirtla... zvolil si tedy Charizarda, přes varování svých přátel. Samozřejmě vše dopadlo katastrofálně a Ash utržel akorát ostudu, když Charizard, který svého trenéra ještě stále neposlouchá, odmítl bojovat. Pouze uhybal nesčetným útokům vynikajícího Poliwratha, který ho nakonec přeci jen zasáhl svým ledovým paprskem. Charizard byl v tu chvíli poražen, byl celý promrzlý. Vítězný trenér se smíchem utekl s tím, že si s Ashem zazápasí někdy jindy, až ho budou jeho Pokémoni poslouchat...

Ash ale miluje svého Charizarda, přes to, že ho neposlouchá. A tak se ještě dlouho do noci snažil Charizarda zahřát, společně s kamarády rozdělali oheň a Ash svého Pokémona masíroval tolik, až měl celé poškrábané ruce o Charizardovu drsnou kůži. Ale to Ashovi vůbec nevadilo, vždyť co by neudělal pro svého drahého přítele? Vzpomínal, jak byl Charizard ještě Charmander, jak ho kdysi ještě s Brockem v partě našel promrzlého v dešti... a jak se později vyvinul v Charmeleona.

Ashova námaha se vyplatila. Příštího rána byl Charizard plně fit. Na ostrov nyní dorazili Rakeťáci a unesli Pikachu. Charizard, který byl dojatý Ashovou péčí o něj, se nyní změnil. Už Ashe poslouchá a právě se vrhl na Rakeťáky, aby zachránil Pikachu. To se mu podařilo.

Když trenér Poliwratha uslyšel ránu (kterou vydali Rakeťáci), rychle se běžel podívat, co se děje. Když pak Rakeťáci odletěli ze scény, mohli oba trenéři pokračovat v zápasení. Nyní Charizard Ashe poslouchal a bojoval proti předtím neporaženému Poliwrathovi. Po chvíli zápasení zdolal Charizard nepřítele Seismickou ránou.

Ash byl nadšený, vyhrál zápas. A s Charizardem jsou teď jeden tým. Rozloučil se tedy v dobrém s trenérem a už viděl své další úspěchy, které spolu s Charizardem zvládnou...

Tak toto je ten slavný Poliwrath Charizard poražen, zamražen Charizardova vítězná Seismická rána


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky