Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Kdepak jsi, Pokémone?
(Wherefore Art Thou, Pokémon)

Ash, Misty a Tracey jdou městem, ve kterém jsou takové starodávné domy. Najednou potkají holčičku, která se jich zeptá, jestli neviděli Marii... později nechápajícím kamarádům vysvětlí, že Marie je její Nidoran, samička.

Naši hrdinové se Marii vypraví hledat. Když jsou v parku, přiběhne k nim nějaký klučina a ptá se, jestli neviděli jeho Tonyho, samečka Nidorana. Všichni se diví, co se děje, že se zaběhl dnes už druhý Pokémon (ačkoliv inteligentnějšímu divákovi je vše jasné a nudí se). V tu chvíli přiběhne i již zmiňovaná holčička a s klukem se vzájemně začnou obviňovat z toho, že jeden druhému ukradl ze závisti Nidorana. Když tu náhle Marill oba Nidorany objevil... byli u sebe a vypadali moc šťastně. Na první pohled zamilovaní (Což poznali všichni kromě Ashe, protože Ash je blbec). Ale jejich majitelé byli naopak velice znepřátelení, a tak oba Pokémony od sebe ihned oddělili. To se Misty a Traceymu vůbec nelíbí, ale co zmůžou... tohle není jejich věc.

Později se Ash a jeho přátelé v bufetu od kuchaře dozví, co jsou ti dva vlastně zač. Všichni ve městě je tu znají... pokaždé měli zvláštní štěstí na to, že chytili stejného Pokémona (u vyprávění kuchaře jsou vidět obě děti, jak chytili nejprve Pidgeyho, pak Vulpixe, Caterpie, Raticatea a Oddish). Takže na sebe navzájem žárlili. Se svými Nidorany se dokonce oba dostali na první místo v místní Pokémonní soutěži, to už byl vrchol. Ti dva se úplně nenávidí! Ale jejich Nidorani si padli do oka hned od první chvíle, byla to láska, jak se říká, na první pohled.

Když ještě později naši přátelé opět uviděli Nidorana Tonyho, sledovali ho. Zjistili, že ty dvě znepřátelené děti jsou vlastně sousedi...! A tak Misty honem vymýšlela plán, jak je dva dát dohromady, aby spolu mohli být i jejich Pokémoni. Jenže nebyla sama, plán chystali i Rakeťáci. Akorát úplně jiný - chtěli chytit oba Nidorany a darovat je šéfovi (Já osobně si myslím, že by je s nimi pěkně hnal... vždyť Nidoran se dá chytit skoro na každém rohu!). Chtěli využít toho, že Nidorani nesmějí být spolu. Zkrátka opustí-li své majitele a půjdou dobrovolně s Rakeťáky, konečně se naplní jejich láska... ale oba Nidorani byli velice věrní svým pánům, a na zlý plán Rakeťáků nenaletěli. Jessie a James se tedy budou muset pokusit malé Pokémony unést.

Mezitím Misty plnila svůj plán, napsala dopisy oběma dětem, ve kterých si navzájem vyznávají lásku... a aby úspěch pojistila, přiložila k dopisům i květinu pro holčičku a hračku letadélka pro chlapce. Však ani její plán nevyšel podle představ... když se příští den obě děti potkaly, byly na sebe akorát rozzuřené, děvče bylo totiž alergické na květiny a chlapec se bál létání :-). Takže se do sebe opět pustily a začaly se rvát. Náhle se objevil "novomanželský pár", byli to převlečení Rakeťáci a ukradli Nidorany v klecích, když se děti rvaly. Když si chlapec i děvče uvědomili, co se stalo, bylo už pozdě... a Misty je akorát obvinila z toho, že si za vše můžou sami. Rakeťáci už prchali pryč ve svém balónu, ozdobeném navázanými plechovkami.

Ale ozdoba v podobě plechovek se stala Rakeťákům osudná. Nebyly dobře zavěšené a cestou se ztrácely, takže je naši hrdinové v pohodě našli. Začal souboj mezi Jessiiným Arbokem a dvěma Nidorany. Když však byli i jinak slabí Nidorani pospolu, měli sílu alespoň za čtyři - bojovali jeden pro druhého. Nakonec Arboka porazili a s Rakeťáky si poradil Ashův Pikachu.

Nyní, když obě děti viděly přesvědčující zápas dvou Nidoranů, kteří ze sebe dostali vynikající výsledky jen kvůli svým drahým polovičkám, uvědomily si svoji chybu. A tak nyní nechaly oba Nidorany pospolu. Ti se ještě k tomu ze souboje vyvinuli, už nebyli Nidorani, ale Nidorino a Nidorina! Opět konec dobrý, všechno dobré. O čempak nám budou vyprávět příště :-)?

Velká nidoranní láska Obě děti se poučily, poučte se také! :-) Nidorani se vyvinuli v Nidorina a Nidorinu


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky