Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Traceyho nový kamarád
(Tracey gets bugged)

Ash, Misty a Tracey přistáli na ostrově, který je plný hmyzích Pokémonů. Misty se z toho zrovna moc neradovala, protože, jak známo, se hmyzích Pokémonů bojí, ale zato Tracey měl radost! Těšil se, že bude moci pozorovat nové Pokémony. A Ash se samozřejmě těšil, že si nějakého nového chytí. Tak se vydali po ostrově.

Venonat a Marill v lese vystopovali nejprve skupinku Caterpie. Ash si je chtěl chytit, ale Misty o tom nechtěla ani slyšet. Zanedlouho však Traceyho Pokémoni objevili uprostřed lesa zraněného Scythera. Tracey mu chtěl pomoci, nabízel mu lék. Ale Scyther ho odmítl, chtěl i přes svá zranění bojovat. Tak na něj Tracey použil Venonatův spací pyl, chytil ho do pokéballu a odnesl do Pokéstřediska.

Mezitím se také náhodou na ostrov dostali Rakeťáci, když jejich balón prorazila Beedrill. Po těžkém pádu na zem objevili Jessie s Jamesem spoustu hmyzích Pokémonů. Naneštěstí narazili na celou skupinku Scytherů, tak uháněli, jak se dalo.

V Pokémonovém středisku sestra Joy ošetřila slabého Scythera, byl na tom opravdu špatně. Ale ještě hůř na tom byl psychicky. Byl to bývalý vůdce celé skupinky Scytherů, kterého teď porazil nový, silnější vládce. A tak se ani moc neměl ke svému novému trenérovi Traceymu. Tracey se nakonec rozhodl, že až se dá Scyther do pořádku, půjde s ním zpět do lesa, aby mohl ještě jednou vyzvat nového vůdce a porazit ho.

Rakeťákům se zatím podařilo dostat mimo nebezpečí hrozící od Scytherů, když v tom si James všiml, že jeden ze Scytherů Jessii úplně oškubal vlasy... Nasupená Jessie, že přišla o svoji jedinou lásku - své vlasy, se chtěla ihned Scytherům pomstít. A tak trio vymyslelo plán, jak je všechny pochytat. Když se Scytherové osvěžovali u napajedla, vystřelili na ně Rakeťáci nějaký sliz. Poté je chytili do sítí a chudáci hmyzouše byli úplně bezbranní... konečně se jim Jessie může pomstít... když v tu chvíli dorazil Traceyho Scyther, který i přes neléhání svého nového trenéra utekl z Pokémonového střediska. Jediným seknutím své kamarády osvobodil. Rakeťáci ihned povolali své Pokémony, aby se pustili do souboje s tímto Scytherem (ostatní na sobě měli ten sliz, a tak nemohli stále ještě bojovat). Už přiběhli i Ash, Misty a Tracey a Ashův Pikachu chtěl v boji pomoci Scytehrovi. Ten se však zarputile bránil Pikachuově pomoci, sám chtěl s Rakeťáky bojovat. A jak se dalo čekat, hravě si poradil s Meowthem, Lickitungem, Victreebell, Weezingem i Arbokem. Poté všichni Scytherové Rakeťácké trio doslova oškubali a ti pak utekli ze scény.

Zápas s Rakeťáky Syctherovi velice pomohl. Získal zpět svoji hrdost, a tak se už spřátelil i se svým novým trenérem. Tracey tedy získal nového kamaráda.

Tracey se snaží Scytherovi pomoct Oškubaní Rakeťáci... 'Chytil jsem Scythera!'


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky