Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Meowth vládcem
(Meowth Rules!)

Na začátku tohoto dílu si Rakeťáci stěžují, že se jim nic nedaří. Když pak okolo vidí plout "ty prcky", zastaví je, aby se, jako vždy, pokusili ukrást Pikachu. Ale Ash povolá Squirtla, aby použil vodní dělo. Jessie a James letí pryč ze scény... ale Meowthovi se podaří schovat. Jakmile ho ale Squirtle objeví, také Meowth letí ze scény. Jenomže úplně jinam než oba jeho kamarádi.

Meowth přistál na ostrově, kde nějací blázni (všichni v maskách Meowtha) čekali, až se naplní legenda... až se objeví zázračný Meowth Hojnosti, který jejich ostrovu zajistí bezpečí a bohatství. Když u nich přistál Rakeťák Meowth, samozřejmě se domnívali, že je to ten dlouho očekávaný hrdina. Na nosítkách ho odnesli na "královský trůn" a uspořádali pro něj vítečnou hostinu, aby si ho všemožně udobřili. Meowth, který jejich štědrosti rád využil, se samozřejmě za Meowtha Hojnosti vydával.

Později si Meowth všiml, že se k ostrovu blíží Ash a jeho parta. V okamžiku si představil, jak by to dopadlo, kdyby přistáli na ostrově - prozradili by Meowtha a místní lidé by se na něj se zlostí vrhli jako na zrádce! A tak přišel s tím, že se tito mladí lidé s Pikachu na ostrov nesmí dostat, uvrhli by na ostrov jen smůlu a neštěstí. Domorodí lidé, stále se snažící získat Meowthovu přízeň, samozřejmě vyhověli jeho žádosti. A tak když se Ash, Misty a Tracey "vylodili" (ve skutečnosti asi "vylaprasili" :-) na břeh, poslali na ně místní lidé obřího zlatého Meowtha, Strážce Meowtha Hojnosti. Sám "Velký Meowth" se tohoto přístroje děsil, avšak byl velice účinný a Ashe s jeho přáteli z ostrova nadobro vypudil. Jakmile se však zbavili Ashe, objevili se na ostrově Jessie a James. Zlatý strážce je měl v hrsti a domorodci se šli poradit s Meowthem, aby jim řekl, co s novými nevítanými návštěvníky. Meowth v mžiku poznal své přátele. Ale také věděl, že by ho hned prozradili... a tak se k nim ani v nejmenším nehlásil. K tomu je dal hodit oba do moře.

Nadešel čas obřadu. Velký Meowth Hojnosti teď musí vyčarovat peníze lidem na ostrově, tak, jak to praví legenda. Ale co teď? Meowth si neví rady, protože ať se snaží, jak se snaží, peníze vyčarovat neumí... a tak ho místní domorodci dopravili do stadionu, aby bojoval s Pokémony. Získá tak zkušenosti a možná si pak vzpomene na obřad, který už zapomněl... a tak chudák Meowth v aréně bojoval s Nidokingem a s Onixem. Téměř ho to vyřídilo...

Ale jeho přátelé na něj nezapomněli, i přes to, že je zradil. Opět se vkradli na ostrov, tentokrát se však převlékli do kostýmu tamních lidí, aby je nikdo nepoznal. Zkrátka, když Jessie s Jamesem viděli Meowtha při těch všech královských hostinách, jak je šťastný... rozhodli se mu nyní pomoci. A tak všechny své peníze naházeli do arény, vypadalo to, jako že padají z Meowtha. James, který už neměl žádné peníze, mu dokonce obětoval své tři poslední vzácné zátky od lahví z limitované série... a poté se oba Rakeťáci odplížili pryč, jen neradi se loučili s Meowthem, ale jeho štěstí mu ze srdce přáli.

Meowth, který už se obával, že boj s těmi Pokémony na stadionu bude jeho konec, že ho prozradí, se velice divil, když z něj začaly najednou padat mince. Sám nevěděl, jak to dělá. Snad dříve neobjevené schopnosti? Ale když si později všiml Jamesovy zátky od láhve, bylo mu vše jasné. Jeho kamarádi se na něj nezlobí, i když je zradil a dal je hodit do moře. A nyní už nechce být vládcem ostrova, protože jediní, komu na něm kdy opravdu záleželo, jsou jeho věrní kamarádi Jessie a James. A tak se Meowth dobrovolně vzdal trůnu a pospíchal za svými přáteli.

A co Ash, Misty a Tracey? Ti o dění tohohle příběhu přišli... ale jak se zdá, vůbec to není na škodu :-)

Není nad to být vládcem Meowth si uvědomuje, jak moc mu chybí jeho přátelé... ... a trio je zas kompletní


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky