Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Strašidelná loď
(A Ship Full of Shivers)

Ash a přátelé se doplaví na další ostrov. Tam se dozvědí o starodávném poháru Pomerančové ligy, který byl nedávno vyloven ze dna moře a nyní je ve zdejším muzeu. Hned ráno se tam chtějí podívat.

Tu noc se ale do muzea vkradli Rakeťáci. Ukradli pohár a zmizeli. Příští den, když se Ash, Misty a Tracey dostavili k muzeu, všichni lidé stáli venku. Hned se dozvěděli od policistky Jenny, že byl pohár ukraden.

Kamarádi šli dál, přemýšleli, kdo by asi mohl ukrást pohár - a narazili na Rakeťáky. Hned jim bylo vše jasné. Jessie, James a Meowth objevili na břehu moře nějakou starou šlapací loďku ve tvaru Seadry a uplavali s ní. Kladní hrdinové se na Laprasovi pustili za nimi. Náhle ohromnou rychlostí padla hustá mlha. Rakeťáci se v ní Ashovi a přátelům ztratili. Jessie, James a Meowth dopluli k obrovské staré, strašidelné lodi, ve které se chtěli ukrýt před Ashem. Ale brzy zjistili, že na lodi straší.

Ash samozřejmě po chvíli také doplul k této lodi. Togepi spadl do díry v palubě a ztratil se svým přátelům, kteří se ho v zápětí vydali hledat. Sestoupili do podpalubí. Mezitím Rakeťáky napadli dva duchové zahalení do prostěradla a sebrali jim jejich ukradenou trofej. Postavili pohár na jisté místo v lodi, vrátili ho tam, kde kdysi býval.

"Marille, najdi Togepiho!" zněl Traceyho příkaz svému Pokémonovi. A Marill Togepiho ve chvíli našel. Okolo něj se motali dva duchové, Gastly a Haunter. Ale nechtěli Togepimu ublížit, pouze si s ním hráli. Ash zahlédl pohár, a tak ho chtěl sebrat, aby ho vrátil zpět do muzea. Ale Gastly a Haunter mu zastoupili cestu. Objevili se opět Rakeťáci a chtěli získat zpět svou ukradenou trofej, ale ani Arbok, ani Victreebell na oba duchy neměli. Když se s nimi Gastly a Haunter vypořádali, polapili Meowtha. Pomocí něj "mluvili" k Ashovi a jeho kamarádům.

"Ahoj, my jsme Gastly a Haunter," začali duchové a poté vyprávěli svůj příběh. Před dávnýmy staletímy se na této lodi plavil jejich pán, veliký mistr Pokémonů. Vážil si svých Pokémonů, ale nejvíce si cenil právě Hauntera a Gastlyho. Pak ale jeho loď na moři zastihla obrovská bouře a loď se potopila. Oba duchové tu po staletí chránili jeho trofej z Pomerančové ligy, kterou si vybojoval. Ale nedávno přišli nějací lidé a trofej z lodi odnesli. Haunter spolu s Gastlym loď vyzdvihli na povrch oceánu, aby pohár získali zpět.

Celý tento příběh ukazovali Ashovi a jeho kamarádům pěkně v obraze, místo temné mlhy se kolem objevila modrá obloha a viděli i opravdově mluvícího majitele obou duchů. Ale jakmile příběh skončil, všechno se vrátilo do normálu. Přátelé usoudili, že bude lepší, když pohár nechají na lodi, než by ho vraceli do muzea. Gastly s Haunterem se rozloučili a odnesli celou loď nahoru do vzduchu, aby už nikdo nikdy nenarušil její klid. A Ash s Misty a Traceym se mohou vydat na Laprasovi na další ostrov.

Tak tohle je ten slavný pohár Gastly a Hauter okolo Togepiho Haunter v boji s Rakeťáky


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky