Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Zápas na plovoucím divadle
(Stage Fight!)

Ash, Misty a Tracey se šli podívat na divadelní loď, ve které hráli divadlo pouze Pokémoni. Všichni se podivovali tomu, že pokémonní herci mluví. Pak se ale Togepi vydal do zákulisí, a když ho šli kamarádi pokárat, zjistili, že ve skutečnosti nemluví Pokémoni, pouze jsou sehraní se svými trenéry tak, že otevírali pusu a lidé je "dabovali".

Ash se spřátelil s lidmi od divadla. Mladá Kay, která vlastnila Raichu, záviděla Ashovi, že to tak umí s Pikachu. Její Raichu vůbec nechtěl poslouchat, byl hrozně nešťastný! A tak Ash vyučoval Kay, jakže se má s Pokémony zacházet, aby měli rádi své trenéry.

Kay se přiznala Ashovi, že kdysi objala s radostí svého Raichu, ale on ji dal omylem elektrickou ránu. Od té doby se Kay bojí, že opět dostane takovou ránu a její Raichu to cítí a je také nervózní. Ash ji utěšuje, že se to časem spraví. Že Raichu pozná, jak ho má Kay ráda.

Rakeťáci, kteří sledovali ve své Magikarpí ponorce divadelní loď, už si dělali své plány na to, jak všechny Pokémony uloupí a zařídí si své vlastní divadlo. Nyní vypustili nějakou bombu na loď, která málem zasáhla Raichu. Když to Kay viděla, rychle k němu přispěchala a objala ho; Po Ashových slovech se už Raichu nebojí. I přes to, že ji teď opět dal elektrickou ránu, i když viditelně menší.

Rakeťáci se objevili na scéně se svým mottem. Hrozili, že celou divadelní loď vyhodí do povětří. Ash a Pikachu se jich samozřejmě nebáli (Ti už přece zažili výbuchů...), ale lidé od divadla se strachovali o svoji loď, své jediné živobytí. A tak museli Rakeťáky poslechnout. Jessie s Jamesem všechny svázali a vydali se za Pokémony, aby je mohli ukrást. Ale ti lidé od divadla se nepozorovaně vkradli za ně a "namluvili" své Pokémony tak, že se teď i Rakeťáci domnívali, že mluví. Když Pokémoni vyrazili proti nim, poslala na ně Jessie Jamesova Weezinga se svojí kouřovou clonou. Ale v té době se už Ash a přátelé vysvobodili z provazů, a tak si Pikachuův elektrický šok a Marillovo vodní dělo s Rakeťáky poradili. A když na scénu vešel Raichu, Rakeťáci opět zmizeli ze scény...

Kay se ještě jednou podařilo obejmout Raichu, aniž by se ho bála. Ten pak přestal být nervózní a měli po problémech... Pokémonní divadlo může opět pokračovat, nyní i s Raichu. A tak se Ash, Misty a Tracey vydávají zase na cestu. Ale ne, ještě je Kay dohonila: Rogerovi, který mluví jednoho z hlavních pokémonních herců, kouřová clona od Weezinga popálila hlasivky. Nemůže mluvit, musí zrušit představení. Ale Kayin Raichu si prosadil své, když chtěl, aby Rogera Kay zastoupila. Takže i tento strašlivý problém byl vyřešen, a dokonce i Ashovi, Mistyni a Traceyho Pokémoni se přidali k divadelnímu představení. Vše proběhlo tak, jak mělo a nyní se proto kamarádi mohou konečně doopravdy odebrat na cestu na jiný ostrov.

Loď s pokémonním divadlem vyplouvá To je dobré, Raichu, už se tě nebojím...! Dokonce i Squirtle, Marill a Togepi jsou rození pokéherci


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky