Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Ztracený Lapras
(The Lost Lapras)

Po samovolném pádu vzducholodě se ocitají Ash s Misty na jakémsi ostrově. Dlouho se pokouší najít nějakou civilizaci, dokonce si už myslí, že je to ostrov opuštěný. Pak ale potkají turisty, dorazí do města a zjišťují, že jsou na Grepovém ostrově.

U pláže potkají tři výrostky, kteří ubližují Laprasovi. To se Ashovi ani Misty samozřejmě nelíbí, protestují, a proto proti nim tři mladíci vysílají své Pokémony: Spearow, Hitmonchana a Beedrill. Ash proti nim chce vyslat Pikachu, ale zastaví je Tracey, pozorovatel Pokémonů. Ihned poznává, že Pokémoni patřící těm výrostkům jsou v hrozném stavu, zatím co Ashův Pikachu je ve stavu perfektním. Sám se o tom i přesvědčí po Pikachuově elektrickém šoku, který tři mladíky odežene pryč. Tracey odchází rychle pro pomoc do Pokémonního střediska, aby tam ošetřili zaněného Laprase. Dají Laprase dopořádku, ale je to ještě mládě a bojí se lidí.

Ash se dozvídá o tom, že existuje také Pomerančová liga. Aby se mohl zůčastnit, musí porazit trenéry Mandarinkového souostroví, což zajisté hodlá udělat. Ale musí se dříve dovolit prof. Oaka, protože mu má doručit GS-ball. Zavolá Oakovi, který mu samosebou opoždění donášky GS-ballu povolí. Z profesora Oaka je však nadšený Tracey, nemůže uvěřit tomu, že zná dva lidi, kteří se s Oakem znají. A tak se přidává k Ashovi a Misty do party, protože ví, že tak se se svým idolem jednoho dne potká a Misty nového společníka vítá slovy: "To nejde, takhle se k nám vnutit!" :-)

Nyní je však třeba vyřešit co se ztraceným Laprasem. Ztratilo se svému stádu a tak se přátelé společně chtějí pokusit najít mu své druhy, aby se mohl vrátit. Lapras je ale vystrašený a odmítá spolupracovat. Tu se objevují na scéně Rakeťáci, polapí Laprase a vezou ho ve svém autě pryč. Ash s přáteli je však bezpečně najde za pomoci radarového oka Traceyho Venonata, a na kolech doženou Rakeťáky. Ash jako v americkém akčním filmu (:-) přeskočí ze svého kola na Rakeťácké auto, vleze k nim do kabinky a po krátké rvačce jim odpojí přívěs s Laprasem. Přívěs se však žene plnou rychlostí přímo z útesu...

Misty a Tracey na pobřeží volají Ashe. Po chvíli připlouvá Lapras se svým novým trenérem na zádech, ano, Ash si Laprase chytil. A tak se na jeho hřbetě všichni společně vydávají po moři, aby se Ash mohl na ostatních ostrovech pokusit získat svůj první odznak potřebný pro Pomerančovou ligu.

Zavolejte ochranáře Pokémonů aneb Lapras v rukou tří výrostků Ani ve vodě nelze ochočit Laprase Ale ano, nakonec se to přece jen podařilo


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky