Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat

Panika v Oblázkovém městě
(Pallet Party Panic)

Všichni jsou zpátky v Oblázkovém městě. Probíhá tu oslava Ashova návratu a všude je spousta jídla a zábavy... a také jsou tu Rakeťáci. Prodávají v převleku jídlo u stánku. Když si pro jídlo přišel Ash, namíchali mu tam schválně pálivou omáčku a hořčici, aby až to sní ztratil dohled nad Pikachu a oni si ho mohli odnést. Plán se vydařil, Rakeťáci prchají pryč ve svém balónu i s Pikachu, tentokrát jsou dokonce vybaveni dvojitou plachtou balónu, takže ani Pidgeottův útok je nezastaví. Tvrdohlavý Ash vypouští Charizarda, aby zastavil Rakeťáky. Ale toho více než unešený Pikachu zajímá jídlo všude kolem. Jenže jakmile si chce nabrat sousto, Rakeťáci, kteří mezitím bombardují celou party, shodí bombu i na to Charizardovo jídlo. To ho samozřejmě rozzuří, on porazí Rakeťáky a zachrání Pikachu. Rakeťáci mizí ze scény a přistávají přímo na stromě obklopeném Pidgey a Pidgeotty. Jakmile se však pustí dolů, zaútočí na ně zuřiví Spearowové a Fearow, takže jsou tu uvěznení.

Mezitím profesor Oak žádá Ashe, Misty a Brocka, aby mu přinesli záhadný pokéball od profesorky Ivyové z Mandarinkového ostrova na Pomerančovém souostroví, protože počítačový přenos se nepovedl (dovedete si lidé představit, že kdyby jim ty počítače fungovaly, byl by seriál kratší o 35 dílů?!). Přátelé se tedy společně vydávají na další cestu plnou dobrodružství.

Cestou je napadne hejno Spearow a Fearow, Fearow Ashe i s Pikachu popadne a odnáší pryč. Pikachu použije bleskový útok a Fearow je pustí, že přistanou přímo na tom stromě, kde ještě teď sedí uvěznení Rakeťáci. Ash chce pomoct všudypřítomným Pidgeyům a Pidgeottům před hrozivým Fearow, tak shodí Rakeťáky ze stromu. Tím pádem se za nimi Fearow pustí a letí pryč. Pidgeyové se ale stále bojí letět pryč, tak si Ash povolává svého Pidgeotta, aby je odtud vyvedl, když tu se vrací Fearow a útočí na ně. Ashův Pidgeotto se nebojí a letí Fearow vztříc, ale obdrží akorát veliké zranění a padá k zemi. S odhodláním pomoct svým příbuzným přátelům se z Pidgeotta vyvíjí Pidgeot... a společně s Ashem a jeho Pikachu odeženou ošklivého Fearow pryč.

Ash se loučí se svým Pidgeotem. Chce, aby zůstal a hlídal ostatní Pidgey a Pidgeotty, aby jim Fearow opět neubližoval a slibuje, že jakmile společně s Misty a Brockem vyzvedne pokéball od prof. Ivyové, že se pro něj vrátí zpět. Všichni naposledy zamávají Pidgeotovi a jdou dál.

Charizard zachraňuje Pikachu Ash spolu s Rakeťáky na stromě :-) Pidgeot v boji s Fearow


Suicune Wolf
Zpět na seznam obsahů dílů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky