Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


Osmý stadion
 
Informace o stadionu:
"Aha, ty sbíráš odznaky místních stadionů. Dokážu si představit, jak je to náročné, ale získané zkušenosti ti určitě pomohou do budoucna." -profesor Oak

Osmý stadion je poslední zastávkou každého trenéra pokémonů na jeho cestě za šampionstvím. Vaším cílem v rámci tohoto stadionu bude sestavit bojový tým ze zapůjčené třicítky předem vytrénovaných pokémonů a s ním porazit leadera stadionu.

Pokémoni, kteří jsou vyzyvatelům k dispozici, jsou všichni nevyvinutí a statisticky slabí. Naproti tomu tým, který používá v souboji leader stadionu, sestává z mýtických a "pseudo-legendárních" pokémonů trénovaných světoznámými experty jako Lance nebo Cynthia. Vítězství při takovém handicapu je pravou zkouškou trenérských dovedností a značí připravenost na cestu do šampionské ligy.

Výzva stadionu:
Začněte tím, že stadion vyzvete skrze hlavní menu stadionů (musíte být přihlášeni). Poté kontaktujte leadera stadionu pomocí některé z možností uvedených níže a domluvte si, kde a kdy se vaše výzva uskuteční.

Výzva probíhá v 5. generaci Pokémon her. Účastnící se trenér dostane po dobu průběhu výzvy k dispozici cartridge hry Pokémon Black/White, ve které se v počítačovém boxu s názvem "Rental" nachází 30 předpřipravených pokémonů, z nichž si vybere 6, s nimiž se zúčastní souboje ve formátu Double Battle proti leaderovi stadionu, který používá jenom 4 pokémony.

Kromě cartridge s hrou může být vyzyvateli na požádání zapůjčena i herní konzole, tudíž pro výzvu stadionu potřebuje pouze své trenérské dovednosti. Jako pomůcka při přípravě a taktizaci slouží následující detailní výpis statisik leaderových pokémonů, který je k dispozici jak během přípravy, tak i při souboji samotném. Všech 6 pokémonů, které bude leader používat je pevně definovaných, a do souboje si leader vezme 4 z nich dle vlastního uvážení.

tabulkatabulkatabulkatabulkatabulkatabulka

Pravidla:
  • Souboj probíhá přes Union Room v Double Battle formátu s 6 pokémony levelu 50 na straně vyzyvatele a 4 pokémony levelu 50 na straně leadera. Wonder Launcher je vyplý.
  • Vyzyvatel smí mít v partě pouze pokémony z boxu s názvem "Rental".
  • Pokémoni nesmí být nijak upravováni. Útoky, předměty, atd. musí zůstat ve výchozím stavu.
  • Kromě výběru pokémonů a akcí v Union Room nesmí vyzyvatel se zapůjčenou hrou nijak manipulovat (to zahrnuje i výměnu držených předmětů).
  • Během souboje se smí vyzyvatel radit s Pokédexy, odbornými příručkami a podobnými zdroji. Nesmí se však radit s dalšími osobami.
  • Před vstupem do Union Room musí být vyplý C-Gear.
  • Dojde-li ke vzájemné porážce, získává vyzyvatel odznak v případech, kdy je hrou označen za vítěze souboje.
  • Pokud se souboj z jakéhokoliv důvodu přeruší, o následcích rozhoduje výhradně leader stadionu.
Porušování pravidel může vést k permanentnímu zákazu vyzývání tohoto stadionu.

 Nejlepší skóre  Celkem pokusů:   Datum výhry: 
Vítězové odznaku:
Terrion 0 : 0 2 3. 5. 2016
Neúspěšní vyzyvatelé: 
Sanky 0 : 3 2 ---
Gaff 0 : 4 1 ---
 
Kontakty na leadera:
V ideálním případě mě kontaktujte současně s tím, kdy zadáte svou výzvu zde na stadionu. Můžete mi jednoduše poslat zprávu přes PJZ. Další alternativy jsou:
Hangouts nebo mail: overlord.beholder@gmail.com, ICQ: 444801626, AIM: behold3rr, Twitter: @B3holder
Ještě více možností naleznete přímo v mém profilu.

Možnost setkat se se mnou osobně bez předchozí domluvy mohou (ale nemusí) být Pražské 3P srazy, kde se nejspíš bude konat i většina výzev.


Návrat na seznam stadionů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky