Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


Ocelový stadion
 
Informace o stadionu:

Stadion je stavěn v lese, kde je mezi stromy stezka pod ostnatým drátem délky 8 metrů. Pod ní se musí vyzyvatel podplazit, čímž dostane ocelový typ pod kůži.

Zpět na start se dostane pomocí útoku rollout (válení sudů) vedle stezky s ostnatým drátem. Do cíle se dostane přeskočením překážky snožmo (výška asi 30cm).

V cíli zvyšuje trenér stadionu spojení vyzyvatele se zemí: vyzyvatel leží na zádech a trenér 3x vystoupí na jeho břicho.

To vše je jedno kolo. Úspěšný vyzyvatel musí zvládnout po sobě tolik kol, kolik je odmocnina jeho hmotnosti (zaokrouhleno nahoru).


Alternativa tohoto testu je zdolání ferraty obtížnosti alespoň C. Ferrata je cesta ve skalní stěně po ocelovém laně. Většina z nich je v Rakousku a jsou přístupné od pozdního jara do časného podzimu. Cena výletu vychází asi na 2000 Kč.


Odměna:

Krom odznaku získá úspěšný absolvent certifikát opravňující ho k trénování ocelových pokémonů. Trenéři bez certifikátu nemohou ocelové pokémony používat. Při porušení může dojít až na vymazání sejvu a zabavení karet.


Termín konání:

Termín bude domluven, jakmile se sejde alespoň 5 vyzyvatelů - z důvodu nutnosti pořízení ostnatého drátu. Máte-li zájem vyzvat trenéra v menším počtu, bude to stát drobný finanční příspěvek - v tom případě mi napište do zpráv.

 
Kontakty na leadera:
PJZ: Poslat přihlášku


Návrat na seznam stadionů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky