Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


Route 1 stadion
 
Informace o stadionu:

Hello there! Welcome to the world of Pokemon!
Jako každý mladý trenér vyrážíte ze svého města za svým snem – stát se mistrem Pokemonů. Cesta to bude opravdu náročná, proto je důležité mít opravdu dobrý start této cesty. A to, jak se dokáže vypořádat se začátkem svého dobrodružství, právě testuje tento stadion.

Pravidla v kostce
Vyzyvatel i trenér stadionu vyráží ze stejného místa ve stejný čas. Od spuštění hry mají oba hráči 30 minut (u her páté generace 60) na to, aby pochytali či vytrénovali co nejsilnější Pokemony. Po uplynutí této doby si oba trenéři dají zápas. Pokud vyzyvatel vyhraje, získává odznak.

Hry, ve kterých může vyzyvatel vyzývat
Zápas o odznak se může po dohodě s trenérem stadionu konat v těchto hrách:
Red/Blue/Green
Yellow
Silver/Gold/Crystal
Ruby/Sapphire
Fire Red/Leaf Green
Emerald
Diamond/Pearl
Platinum
Heart Gold/Soul Silver
Black/White
Black 2/White 2
X/Y
Omega Ruby/Alpha Sapphire
Hru vybírá vyzyvatel

Herní formát
Zápas se může odehrát jako single, double, triple či rotation battle, opět vybírá vyzyvatel před začátkem hry. Hraje se jediný zápas bez jakýchkoliv pravidel. Hráč může použít libovolný počet pokemonů, které během své cesty získal a vejdou se mu do týmu, tedy 1 až 6.

Přísné zákazy
Diskvalifikováni mohou být hráči za následující skutky:
Používání glitchů – hráči nesmějí využívat chyb ve hře
Sledování hry druhého hráče – hráči se nesmí navzájem sledovat, jelikož by to mohlo vést k úpravám jejich strategií
Poražení či chycení jakéhokoliv pokemona po skončení časového limitu, hráč smí pouze dokončit souboj, ve kterém se právě nachází. Zároveň nesmí po skončení zápasu sbírat předměty. Výjimku tvoří předměty, které dostal za odměnu po tomto zápase (Např. TM od Gym leaderů) Doporučuje se hru ihned po skončení limitu uložit, pokud by hráč omylem vstoupil do zápasu s cizím trenérem či pokud by porazil pokemona. Pokud se hráč po skončení limitu ocitne v místě, odkud se nedostane jinak než soubojem s trenérem, dostane hráč jeden pokus na to, aby s trenérem bojoval a úspěšně prohrál. Hráč si smívyléčit své pokemony v Pokemon centeru. Svým pokemonům smí přidat, či použít na ně všechny předměty, co v tuto chvíli vlastní, včetně předmětů v počítači. Pokud se hráči po skončení časového limitu cestou do Pokémon centra vylíhne Pokemon z vajíčka, v zápase jej nesmí použít.
Nedostání se do bodu, od kdy je povolen multiplayer – pokud bude hráč po uplynutí časového limitu stále v místě, kde nemůže hrát multiplayer, vyhrává kontumačně druhý hráč. Pokud se do tohoto bodu nedostane ani jeden z hráčů, vyzyvatel nezískává odznak, jelikož nemůže gym leadera porazit v souboji.

Kontrola dodržení pravidel
V ideálním případě bude celá výzva natáčena na 2 kamery, jednou bude natáčena hra Gym leadera, druhou vyzyvatele. Pokud se toto nepodaří, ustaví se dozorce, který bude dohlížet nad správností výzvy.

To je k pravidlům vše, přeji hodně štěstí všem vyzyvatelům! ^_^

PS. Děkuji Behold3rovi za nakreslení odznaku. Síň slávy Route 1 stadionu
Sanky
Sanky získal svůj odznak v Pokemon Red/Blue s týmem Spearow, Nidoking, Squirtle a Zubat
Behold3r
Behold3r získal svůj odznak v Pokemon Heart Gold/Soul Silver s týmem Weedle, Totodile, Weedle, Pidgey
JohnBeak John získal svůj odznak ve hře Pokemon Gin s týmem Quilava, Ekans, Wooper a Vejce
 
Kontakty na leadera:
Zpráva zde na PJZ Twitter Tvářokniha email: michal_soucek@volny.cz tel. 736 748 253


Návrat na seznam stadionů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky