Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


Jak rozbalit hry a emulátory

Hry i emulátory z našich stránek jsou zabaleny, takže si je musíš po stáhnutí rozRARovat, abys je mohl používat. (Většinou klikneš pravým tlačítkem myši a tam máš něco jako Extrahovat do/Rozbalit do...) Já používám pro extrahování (=rozbalování) WinRAR (ke stáhnutí: zde). Nevýhodou je, že je placený. V obrázku níže je značen postup červenou variantou - do nabídky se dostaneš kliknutím pravého tlačítka na soubor.
Pokud ho nemáš, lze si stáhnou jakýkoliv jiný program, za který se neplatí - např. ZipGenius (ke stáhnutí: zde). Je možné, že po jeho nainstalování budeš mít podobnou možnost, jako je uvedena v červené barvě na obrázku. Pokud ne, soubor v programu otevřeš po instalaci následovně - viz. žlutá varianta na obrázku.
  • Klikneš pravým tlačítkem na soubor.
  • Dáš "Procházet". ( 1 )
  • Vybereš si přímo daný program (s příponou *.exe), který sis nainstaloval. Klikneš na něj a dáš "OK". ( 2 )
  • Zaškrtni "K otevření souborů tohoto typu vždy použít tento program". ( 3 ). (Je to z důvodu, abys tento postup nemusel opakovat pokaždé - posléze si na soubor už jen klikneš dvakrát levým tlačítkem a otevře se ti pak vždy přímo v programu.)
  • Klikneš na "OK". ( 4 )
  • Nyní už můžeš soubor normálně otevřít, jako otevíráš všechny soubory - dvakrát na něj klikni levým tlačítkem. Otevře se ti v tom daném programu. Označ si všechny soubory, které tam máš a normálně si je přetáhni do tebou předem vytvořené složky.


chudst
Zpět na seznam návodů
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky