Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat



Pokémon R/B/Y

A je to tu! Pokémon konečně zachvátil celou Republiku! Stav obležení stále přetrvává a jen několik skupinek odpůrců ještě přežívá. Pokémoni sem, Pokémoni tam! V zákopech to vře a zatím co se u nás několik lidí hádá, zda je Pokémon vůbec o něčem, vetšina ,,menší" populace pochopila, že Pokémon je fenomén! Pokémon nálepky, karty, plyšáci, časopisy, tuny www stránek o Pokémonu, ale hlavně hry!! Na počítač vzniká každoročně taková spousta her s touto tématikou, že ani náruživý sběratel nemá nejmenší šanci všechny sehnat! Avšak licenci na Pokémon koupila převážně japonská konkurence Play Stationu Nintendo. Nintendo 64 je velice uznávanou konzolí a jejich GameBoy je nejlepší konzole do kapsy na světě. Je uznávaná i těmi nejzarytějšími PCčkáři. Zaručuje to spousta her nejen od Nintenda, ale i od dalších výrobců, jako EA nebo Capcom. Téměř s novým rokem přišla i vylepšená verze konzolky GameBoy color a s ní Pokémon!

Hra Pokémon; nejprodávanější hra pro GameBoy vůbec! ,,Pokémon hra chm a jak to asi udělali", to si teď možná někteří říkáte, ale je to tak, nintenďáci se překonali! Je to hit, který nepoleví, jak jednou začnete, nemůžete přestat! O co tu jde? Jde o to dokončit Pokémonovou ligu, ale hlavně nachytat všech 151 Pokémonů. Tento (druhý) nelehký úkol lze ale dokončit pouze se šikovností, trpělivostí, štěstím a kamarádem, který má a hraje jinou verzi hry než vy! Jsou totiž tři verze Red/Blue/Yellow! Pokud máte red, chce to, aby kamarád měl yellow nebo blue atd. Během hry budete muset několikrát porazit svého soka, kterému stejně jako sobě, na začátku hry zvolíte jméno. Nemusíte se tedy jmenovat Ash a váš protivník Gary, ale může to být klidně duel Kuba vs. Honza! Hra má v sobě okrajově (velice) zvířátko tamagochi, kde se o své Pokémony musíte jak se patří starat. Pak je tu RPG, což je asi polovina hry. Pokémoni bojují a za vítězství získávají zkušenosti. Za určitý počet zkušeností se dostanou na vyšší level a na určitém levelu se vyvíjejí. Pokémoni tak sílí, stávají se odolnější proti jiným Pokémonům jiných trenérů a podobně. No a pak tu máme adventuru! To samo už napovídá, že jde o hru dobrou, poněvadž adventura na GameBoy se jen tak nevidí. Navíc tato adventura je velmi propracovaná, i když přímočará. Tu přines tohle, támhle vyhlaď trenéry, tam posuň to tu tohle a tak podobně. Většinu úkolů splníte hned a některé až později. Některé jsou nutné pro postup ve hře, některé ne! Ani když hru dokončíte, nemusíte se bát, že už není co dělat, na začátku si totiž vyberete ze 3 Pokémonů (vyjímkou je Yellow, kde dostanete pouze Pikachu) jednoho a ten je pak vaší hlavní oporou a vaším povětšinou nejlepším Pokémonem. No a když hru s jedním dohrajete, vezmete druhého a jde se na to znovu. Jestli máte Pokémony rádi, hrajte, jestli máte rádi RPG nebo adventury, hrajte taky, a pokud máte rádi všechno to, co jsem teď jmenoval, pařte maximálním možným stupněm!

Na téhle stránce si stáhněte hry a emulátory (doporučuju VBA link ve kterém můžete měnit Pokémony) a pařte!

Já už jsem na konci a nemohu udělat ligu, tak to jdu zkusit hned teď! A vy jděte taky hned! Pokémonní přiznivci právě podnikají další nájezd, při kterém asi hodně obyvatelstva podlehne! Pokémoni útočí, tak se přidejte!
A pamatujte: Pokémon - všechny chytit máš!

McGiver
Zpět na seznam recenzí
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky