Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


John, trenér vzácných a legendárních pokémonů

1. Jak chytil Mew

John je trenér, který má už mnoho odznaků a mnoho vítězství. Ale jeho cílem není být mistrem pokémonu. Jeho cílem je být mistrem vzácných a legendárních pokémonů.

Má už: Zapdose, moltrese, articuna, unowna (X), lugiu, zlatého gyaradose, …, ale jeden mu chybí. Mew. Ještě nikdy se s ním neutkal. Ale nevzdával se a hledal dál. Viděl ho jenom jednou, na začátku své cesty ho viděl na nebi, takže ví, že nevyhynul, jak se tvrdí!

Když jednou šel lesem, najednou mu před nosem něco přelítlo. Byl to mew. John okamžitě povolal všechny pokémony, co měl u sebe. Věděl, že mew je velice silný a tak nechal zaútočit zapdose, moltrese, articuna a lugiu najednou. Mew ale jejich útoky odrazil a vyhrál. John pak použil unowna. Ten se snažil vytvořit novou realitu, podle představ mew. Ten však použil protiútok a bylo to o tom, kdo dřív podlehne soupeři. Unown podlehl první. A tak Johnovi zbyl poslední pokémon, podle něj nejslabší! Togepi. Togepi použil šarm. Mew se pokoušel o protiútok. Oba se snažili co nejvíc mohli.

John uvažoval, jestli by neměl hodit pokéball, dokud se mew namáhá, protože tušil, že to togepi už moc dlouho nevydrží. Ale pořád se nemohl rozhodnout. Najednou togepiho zachvátil šarm mew, a nebyl schopen pokračovat, jenže mew také neodolal.

John mu vysvětlil, že když vleze do pokéballu, tak bude s togepim. Mew souhlasil a tak si ho John chytil. V nejbližším pokémonovém středisku vyměnil zapdose za mew.

Pak už nemohl prohrát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Snováč
  Zpět na seznam povídek Pokračování >>
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky