Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


Jak se žije v pokémonu!

4. Velkoměsto

Vojta dorazil do velkoměsta, zjistil, že tam mají spoustu obchodů, stánků a jiných zajímavostí. Zaujalo ho klenotnictví. Měli tam různé šperky, samostatné perly a zlatý pokéball ve slevě:

Původní cena: 2500 Současná cena: 1000

Jenže vojta si v pokémonovém středisku vydělal jen 1400 a to si chtěl šetřit!

Rozhlédl se tedy ještě jednou. Zahlédl restauraci, kde si někdo pořád objednával perlorodky k jídlu, v domnění, že najde perlu. Najednou Vojta postřehl, že v jedné nenaservírované opravdu perla je. Vystartoval do obchodu a hned si ji objednal. Byl překvapen. Nebyla tam jedna perla, ale dvě. Hned jak se najedl a zaplatil, prodal jednu v klenotnictví. Prodavač mu za ni nabídl 1200, protože byla dost malá. Vojta souhlasil a za 1000 si koupil pokéball. Pak vyrazil hledat stadión.

V tomto krásném městě narazil na něco neuvěřitelného! Nějaký muž prodával togepiho nejvyšší nabídce, jako by byl nějaká věc. Cena byla 4000. Najednou někdo zvedl pětitisícovku a vítr mu ji odvál, Vojtovi rovnou do tváře.

"Nabízím pět" ozval se Vojta. Někdo jiný však šel na sedm. Vojta zareagoval: "6200 plus tahle perla" zvedl nad hlavu krásnou perlu. Muž mu togepiho prodal, ale oni ne za 5 vteřin tu byla policistka, aby ho zatkla, peníze i perlu Vojtovi vrátila. Nenechala mu togepiho a vezla muže na stanici a tagepiho zpět do přírody.

Ale Vojta pokračoval ve své snaze najít místní stadión! Dostal se na malou rozhlednu, odtud se rozhlédl a když ho spatřil, hned k němu vyrazil.

Místní trenérka měla velice silného pokémona: Moltrese! Vojta nebyl 2x nadšen, že s ním bude muset bojovat, protože věděl, že je velice silný! Použil proti němu togepiho! Togepi použil metronome. Najednou ledový paprsek zmrazil moltrese do kostky ledu. Vojta měl štěstí. Získal tedy další odznak a rozhodl se, že si ještě trochu prohlídne město.

Morx
<< Předchozí díl Zpět na seznam povídek Pokračování >>
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky