Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


Jack, mistr pokémonů

23. Vykopávky

Jack měl pocit, že jeho život už nemá smysl!

Najednou, daleko na nebi, došlo k výbuchu a na vlak letěly meteority. Ty ho doslova zprorážely. Najednou Jack zjistil, že to nejsou meteority, ale pokébally a eevee a togepi.

Jack jásal! Oči mu svítily a celý zářil. Leenini se také vrátili, stejně jako všichni ostatní. Zdá se, že togepi použil metronome, které způsobilo výbuch!

Když dorazili do města zjistili, že nedaleko jsou vykopávky, a tak se tam hned vydali. Jack si to chtěl prohlídnout celé, ale na části pracovali. Když ale oznámil, že jdou od profesora, hned je tam pustili.

Ukázali jim, co našli. Byl to takový oválů s dírou a uměle vytvořená kost.

"někteří odborníci spekulují," začal vysvětlovat muž, "že se jedná o pradávný pokéball, ale taky to může být zbraň, takže, než se to pokusíme otevřít, musí to projít spoustou testů!" Jack se těšil, jak to dopadne.

Ti lidé mu tam poskytli ubytování a po několika dnech přišly výsledky:

"Po důkladném zkoumání jsme zjistili: Obě věci jsou dělané z materiálu, kterým ani rentgen, ani nic podobného neprojde! Nelze zjistit, co se stane po otevření! Doporučujeme otevřít v uzavřené místnosti, pomocí strojů"

Vědci byli ale příliš napjati a tak to otevřeli hned! Strčili kost do otvoru a otočili! Najednou z něj vylétlo zelené světlo, takže to jako pokéball nevypadalo, ale najednou se tam objevil aerodactyl. Tento již vyhynulý pokémon čekal na příkaz. Vědec, který držel pradávný pokéball otočil kostí zpět. Z věci vylétl zelený paprsek a vrátil pokémona zpět.

Všichni byli ztrnulí! Bylo to neuvěřitelné. Vědci chtěli, aby to prozkoumal nějaký zkušený člověk a tak to dali Jackovi, aby to donesl profesorovi! Ten samozřejmě nejprve poslal profesorovi gyaradose a vše mu řekl!

A tak, spolu se svým novým, neprakticky uschovaným pokémonem vyrazil do města, aby získal 1. odznak této ligy!

Morx
<< Předchozí díl Zpět na seznam povídek Pokračování >>
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky