Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


Jack, mistr pokémonů

17. Hasičská soutěž

Když naši hrdinové dorazili do dalšího města, zjistili, že se zde koná hasičská soutěž Pokémonů. Jediný Jackův pokémon, který ovládal vodní útoky byl, gyarados. Ale najednou Jacka něco napadlo.

Lee se tam se svými pokémony přihlásila hned. Jack si šel vyzvednout unowna a přihlásil se též. V soutěži bylo osm týmů. Tým, se kterým se utkával Jack, byl 6 staryu.

Jackův unown vytvořil novou realitu podle Jackových představ. Ten si představoval 5 blastoisů. Ti měli samozřejmě oheň uhašený hned.

Lee se také dařilo, ale nakonec pohořela a získala 4., nebo třetí místo.

Jack se dostal do finále s pokémony, kteří porazili Lee. Bylo to 6 blastoisů.. Jack si jich nemohl udělat víc, protože zasahovat může max. 6 pokémonů. Úkol byl uhasit dům a vynést z něj pokémona (jednalo se pouze o panenku). Blastoisové začali hasit. Jack si představil, jak má blastoise kolečkové brusle. Na těch rychle přivezl panenku. Pak si Jack představil jak sněží jenom na jeho polovinu. Unown to udělal, takže dům se uhasil nejrychleji. Jack si vydechl a získal cenu za 1. místo. Unown je opravdu velice silný pokémon.

Byl spokojen s tím, jak dopadl! Lee dostala 3. místo a naši hrdinové si to namířili rovnou ke stadiónu!

Morx
<< Předchozí díl Zpět na seznam povídek Pokračování >>
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky