Poke #1 Poke #2 Poke #3 Poke #4
Forum Chat


Jack, mistr pokémonů

5. Zápas s bulbasaurem

Naši hrdinové již prošli hory a právě jsou uprostřed lesa, když tu se jim najednou do cesty postaví bulbasaur. Jack si ho chce chytit a povolá proti němu ditta. Ditto se promění a bulbasaur použije listovou břitvu. Ditto ji srazil šlehavým útokem, kterým bulbasaura také ovinul a vyzvedl ho do výše. Bulbasaur se však bránil listovou břitvou. Dito ho pustil a bulbasaur spadl z velké výšky. Jack si myslil, že má dost, a hodil po něm pokéball. Jenže bulbasaur ho srazil šlehavým útokem a pokéball letěl ke křoví. Najednou ale z křoví vypadl pokémon vulpix, který právě prohrál v nějakém zápasu a pokéball vletěl na něj. A jak Jack šel k pokéballu, bulbasaur utekl.

Za chvíli došli do města. Jackovi se zdálo nefér bojovat s Annonem, a tak ho teleportoval k profesorovi a vzal si k sobě vulpixe.

Najednou slyší z batohu křupání. Z vajíčka se vyvinul togepi, který si oba kamarády hned zamiloval. Jack se radoval, že může mít u sebe sedm pokémonů, protože se pravidlo vztahuje pouze na pokémony v pokéballu a togepi byl "svobodný", ale naše hrdiny nehodlal opustit!

Morx
<< Předchozí díl Zpět na seznam povídek Pokračování >>
Credist  
Pokémon © Nintendo 1995-2024
Webdesign by Akela Taka 2001-2024
Novinky
Credits Novinky